Zónapörkölt – a Város egyik legtrendibb helyévé érett a szurkolói zóna

2021. június 24. 19:01

A tegnapi tűzforró nap egyáltalán nem tartotta vissza a hírességeket, sportolókat és celebeket, hogy a Városligeti Műjégpályán létesült UEFA szurkolói zónán belül együtt lüktessenek a magyar labdarúgó válogatottal, arra is készen, hogy az odaérkező tízezrek Münchenig hallható hangorkánnal bíztassák a mieinket.

2021. június 24. 19:01
null

Csodás volt látni, hogy az UEFA Ball for All kezdeményezésére az érzékenyítésben élen járó paralimpikon, parasportoló kíválóságaink együtt ünnepelték a látássérült gyerekeket a helyi közönséggel. Eckler Luca paraatléta világ- és Európa-bajnokunk, a tokiói paralimpia egyik kiemelt magyar esélyese, aki Kertész Róbert sokszoros magyar bajnok és kupagyőztes, ülőröplada válogatott játékossal együtt érkezett, a színpadon segítette a labdaátadást, és öröm volt hallgatni milyen lelkesen várták a magyar csapat esti mérkőzését a német válogatott ellen. 

mégsem volt kérdés, hogy kinek szurkolt tegnap, noha azért a végeredményt illetően nem volt bizakodó túlzottan. Nem így Nagy László, a hazai és nemzetközi kézilabda élet igazi ikonja, aki magyar győzelmet várt, érdemes megnézni a videóból milyen eredményre számított. 

Fotó: ODPictures Art Studio
Fotó: ODPictures Art Studio

Más, ikonikus budapesti, építészeti remekművek mellett, a számos nemzetközi díjat elnyert Puskás Aréna építész-tervezőmérnöke, a Kossuth- és Ybl Miklós-díjas építész,

ha a magyarok németek elleni esélyeiről kérdeztük. Bölöni László, 102-szeres román válogatott BEK-győztes labdarúgó, az edzőként is a legmagasabbra jutó nemzetközi hírű szakember, a magyar nemzeti büszkeség tartalékenergiákat is mozdítani képes erejét hangsúlyozta, amikor arról kérdeztük, lehetünk-e sikeresek a német válogatottal szemben.

A magyar csapat a Németország - Magyarország mérkőzés előtt a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án.<br>Fotó: MTI/Kovács Tamás
A magyar csapat a Németország - Magyarország mérkőzés előtt a müncheni Allianz Arénában 2021. június 23-án.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Lehetünk, erre tegnap egyértelmű választ adtak a Rossi-csapat tagjai.

Végre nyoma sem volt az évtizedekig bőr alá bekúszó kishitűségnek, az eleve vesztes mentalitásnak. Fantáziával, okosan, néha szemtelenül bátran játszottak a mieink, elég csak Schäfer középkezdésből induló váratlan és szokatlanul akrobatikusra sikerült góljára gondolnunk. Jó volt látni, hogy bírják szusszal, hogy nem kell nézőként kínosan felszisszennünk, amikor lezúdul a mieink előtt az évtizedekig betonfalként szembejövő oxigénhiány. Megnyugtatóak voltak a labdalevételek, a célzott passzok, az egymást minden helyzetben kisegítő mentalitás, az átszellemült tekintetek. Ez a csapat, a rutinosoktól az egészen fiatalokig egyazon fordulatszámon pörgött és hitt magában.

Fotó: ODPictures Art Studio
Fotó: ODPictures Art Studio

Mi is hiszünk bennetek, ezt adtátok ezzel az Eb-vel, nekünk szurkolóknak. Már nem csak az elvetemült optimisták fejében fordulhat meg, hogy nyerhet a magyar csapat labdarúgásban akár egy esélyesebb csapat ellen is. Ma már ezt sokan és egyre többen elhiszik. Köszönjük! 

Nézze meg hogyan hatolt szívközépig mindaz, ami tegnap történt a magyar csapattal. A szurkolói zóna képei beégnek majd sokaknak igen hosszú időre.

 

Nyitókép: ODPictures Art Studio 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palika1955
2021. július 01. 19:41
Tudod, pont olyan, mikor a magyar egyetemektől viktorka elvesz 150 milliárdot, a kínai egyetemnek meg ad 550 milliárdot. Ez az alak nemcsak nem magyar, hanem hitvány is.
Romentumos Gyurcsányjugend
2021. július 01. 19:41
Húha, azok voltak a dícső évek, amikor Gyurcsány volt a sportminiszter.
devilfish
2021. július 01. 19:41
Nem. Az olyanok küzdenek magukkal, mint Te. Ne rontsd itt a levegőt!
darázs
2021. július 01. 19:41
ősszel megverjük az angolokat és megyünk a VBre minden esélyünk megvan rá ha megállítottuk a francia csatársort és a német tankot
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik