Schäfer András személyesen, Marco Rossi online vendégként lesz jelen a budapesti UEFA szurkolói zónában a döntő napján

2021. július 11. 0:33
A társrendezésű labdarúgó Európa-bajnokság minden tekintetben sikersztori lett, a Puskás Arénában rendezett teltházas mérkőzések, a több mint negyedmillió ember, aki megfordult a hivatalos budapesti UEFA szurkolói zónában és a magyar válogatott szereplése is közel járt a csodához azzal, hogy a mieink majdnem továbbjutottak a legjobb 16 közé. Marco Rossi interjú 1. rész a Csisztu Sport Cast-ban.

Hogy mindez így alakult, ebben  óriási szerepe volt a rendkívül tudatosan építkező Marco Rossi szövetségi kapitánynak, aki sosem látott tartást adott ennek a csapatnak. Érdemes visszaidézni, hogyan kezdte el tavasszal ezt a munkát. A kapitánnyal készített exkluzív interjúból 

kiderül, hányszor kap tippeket, hogy kit tegyen a csapatba. Vannak-e nagyképű és túl szerény játékosaink? Ki érkezik meg előszőr a pályára és ki hagyja azt el utoljára,

amikor edzés van? Azt is megtudjuk mit tehet egy szakvezető a kispadon, téthelyzetben és milyen attitűdöt kell képviselnie, amikor csapata játszik. A Telki edzőközpontban számos kérdésre választ kapunk.

A 2. részben, egy hét múlva pedig bemutatom Rossit, az embert, az apát, a férjet, a korábbi labdarúgót, a Maradona-rajongót, az olasz dél szerelmesét. Megtudjuk tőle, hogyan vezetünk mi, magyarok, és azt is, hogyan isszuk (rosszul) a kávét. A második részt egy hét múlva prezentálom, de addig is, jöjjön itt, és az mandiner.hu-n az évtizedek óta egyik legelfogadottabb szövetségi kapitány: Marco Rossi!

 

Nyitókép: Marco Rossi a Csisztu Sport Castban. Fotó:Lékó Tamás - Csisztu Sport Cast

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés