„I like pörkölt” – Marco Rossi a Mandinernek

2021. július 18. 2:00
Mostanra Marco Rossi olyannyira a magyar labdarúgással kapcsolatos gondokodásunk részévé vált, amennyire ő maga is fogadott magyarként tekint magára. A nagyinterjú 2. részében jöjjön Rossi, az ember, akitől azt is megtudhatjuk, mit eszik nálunk szívesen, és ki volt szerinte a világ legnagyszerűbb játékosa.

Az első epizódban, a Telki edzőközpontban hosszasan beszélgettünk az edzői filozófiájáról és mindarról, mennyire hétköznapi embernek tartja magát Marco Rossi. Akkor úgy nyilatkozott, hogy

végülis nem ment életeket és nem épít házakat, ő csupán egy fociedző,

de a munkájában roppant eltökélt, ha a válogatottal kapcsolatos szakmai feladatokról van szó. Ezt az eltökéltséget, ezt a tartást maximálisan tetten érhettük a válogatott Eb szereplése során, s amit ott láttunk reményt adhat az őszi világbajnoki selejtezők előtt is. Fontosnak tartottam, hogy megismerjük Marco Rossi múltját és jelenét, ezért hátrahagyva a Telki edzőközpontot,

a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával a budai várnegyedbe látogattunk,

ahol szóba került számos dolog. Úton a vár felé megkérdeztem, hogy mit gondol az egykori zseniális Diego Maradonáról, de azt is megtudjuk, mi a véleménye a magyar férfi vízilabda-válogatott világraszóló értékeiről.

Feltárja előttünk az olaszok titkát, hogy miért nem szabad kávét tejjel inni délután

és azt is elárulja, mit gondol felesége, Mariella az alakjáról, vízilabdázó fia a magyar pólósikerekről és melyik a lánya kedvenc zsebre-menő drága sportja. Marco Rossival elnéztünk a távolba a Puskás Arénáig, mert akkor kíváncsi voltam mit gondol a nyári labdarúgó Európa-bajnokság előtt csapata esélyeiről. Rossi - az ember, Rossi - a fogadott magyar a Csisztu Channel-en és a Mandiner Sporton, íme a videó.

 

A nyitóképen: Marco Rossi és Csisztu Zsuzsa. Fotó: Lékó Tamás/Csisztu Sport Cast

Összesen 76 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés