Az eredményeimen túl is szeretnék maradandót alkotni! – exkluzív videóinterjú olimpiai ezüstérmes vitorlázónkkal, Berecz Zsomborral

2021. augusztus 4. 19:17
Berecz Zsombor történelmi olimpiai ezüstérmet szerzett a vitorlázók finndingi hajóosztályában a tokiói olimpián. Egy nappal minden idők legeredményesebb magyar olimpiai szereplését követően exkluzív videóinterjúban mesélt a Mandinernek arról, hogy szeretne még sporteredményein túl is maradandót alkotni életében.

Az olimpiától búcsúzó finndingi hajóosztályban ezüstérmet szerzett Berecz Zsombor számára az utolsó versenyen egy pillanatra felcsillant a remény, hogy a végső győzelmet is megszerezheti, de vitorlázónk egyetlen pillanatig sem csalódott, sőt, úgy örül az olimpián elért ezüstérmének, mintha aranyból lenne. A pályafutását a magyar vitorlázás eddigi legjobb eredményét elérve, történelmi sikerrel záró magyar olimpikon örül neki, ha sikere a vitorlázás felé fordítja a fiatalok figyelmét, és tevékenyen szeretne hozzájárulni a következő magyar vitorlás-generáció nem csak versenyzővé, de jó emberré neveléséhez. 

Íme a vele készült beszélgetés, amit még tokiói tartózkodása alatt rögzítettünk:

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés