„Egymás nélkül nem ment volna!” – exkluzív videóinterjú az olimpiai arany- és ezüstérmes Lőrincz-fivérekkel Tokióból

2021. augusztus 5. 10:00
„A mérkőzések előtt abból merítettem erőt, hogy becsuktam a szemem és arra gondoltam, kik várnak otthon. Viktornak is ezt tanácsoltam, aki a felkészülés utolsó szakaszában már szintén családapaként készült és megtudta ez milyen nehéz” – elevenítette fel a lelki tartalékok forrását Lőrincz Tamás, olimpiai bajnok birkózó, aki öccsével, az olimpiai ezüstérmes Viktorral együtt adott exkluzív videointerjút a Mandinernek Tokióból, alig pár órával a fiatalabbik Lőrincz-fivér döntőjét követően.

Lőrincz Viktor egy hosszúra nyúló doppingvizsgálat után érkezett az interjúra és azt mondta, hogy még kell pár óra, hogy őszintén tudjon mosolyogni, de valójában nem szomorkodhat, mert a bátya olimpiai bajnok lett. 

Tamás szakmai szemmel is értékelte teljesítményét és kiemelte, hogy az elődöntő utolsó két percében egy kicsit kétségbeesett, mert a hátrelévő másodpercek óráknak tűntek számára. Mégis azután, hogy sikerült legyőznie akkor iráni ellenfelét, már úgy érzete, senki és semmi nem állíthatja meg a döntőben. 

Íme a Lőrincz-fivérekkel készült beszélgetés a tokiói olimpiai faluból. 

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés