Magyarország és Lengyelország mentheti meg a nyugatot Dennis Prager szerint

2021. augusztus 10. 20:32
Különben elveszik – jelentette ki az ismert amerikai médiaszemélyiség a Pesti TV-nek MCC Feszt vendégeként adott interjúban.

Nagy rajongója vagyok Közép-Európának és Magyarországnak, az itteni konzervatív politika mutatja a sötétségben az utat, a Nyugatot egyértelműen Magyarország és Lengyelország mentheti meg, különben elveszünk – jelentette ki az MCC Feszten a Pesti TV-nek, Jeszenszky Zsoltnak adott exkluzív interjúban Dennis Prager.

Az egyik legbefolyásosabb amerikai médiaszemélyiség a Pesti TV-nek arról is beszélt: Amerika jelenlegi formájában megszűnik létezni, de a baloldal az amerikai eszményt is támadja, és nyerésre állnak. Épp ezért Prager szerint küzdeni kell ellenük. Úgy véli,

a baloldal természete szerint hálátlan és ez az emberi természet egy nagy gyengesége.

A baloldal és a liberálisok lerombolják a világot, mert a baloldal a káosz hajtóereje. Dennis Prager Soros Györgyről is beszélt, mint aki egy olyan forradalmat indított el, amelynek mindenki megfizeti majd az árát. Véget kell vetni a baloldali rombolásnak – nyomatékosította Prager. Nézze meg a teljes interjút!

(Pesti TV)

 

 

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés