A PSG visszautasította a Real Madrid 160 millió eurós ajánlatát Mbappéért

2021. augusztus 25. 17:12
A 22 éves klasszis szerződése jövő nyárig érvényes a párizsiaknál.

A Paris Saint-Germain labdarúgócsapata a nyári átigazolási időszakban visszautasította a Real Madrid 160 millió eurós (55,58 milliárd forintos) ajánlatát Kylian Mbappéért.

Leonardo, a párizsiak sportigazgatója szerdán a spanyolok ajánlatához annyi fűzött még hozzá: számukra nem volt megfelelő az összeg nagysága, az a futballista jelenlegi értékétől megítélésük szerint nagyon messze van. Különben pedig

szándékukban áll megtartani a világbajnok francia támadót.    

A 22 éves Mbappé szerződése jövő nyárig érvényes a PSG-nél, de a nemzetközi sportsajtó már az előző nyári átigazolási időszakban, majd a mostaniban is rendre összeboronálta őt a madridi együttessel. Leonardo ezzel kapcsolatosan utalt a spanyolok szerinte „tiszteletlen, helytelen és szabálytalan” üzletpolitikájára, hiszen élő szerződéssel bíró labdarúgót csak akkor kereshetnek meg más klubok az ajánlatukkal, ha az adott együttesnél már csak fél év van hátra a kontraktusából.    

A sportvezető kitért a fiatal kora ellenére már rutinosnak számító, a világ legjobb támadói közé sorolt Mbappéra is. „Ha el akar menni, akkor távozik, mi nem fogjuk őrizetben tartani. A klub és a projektünk ugyanis minden személy felett áll. Abban az esetben viszont, ha a szerződésének lejárta előtt megy, akkor mi szabjuk meg a feltételeket” – mondta. Hozzátette: minden adott azonban számukra ahhoz, hogy meggyőzzék Mbappét a maradásról és a szerződése meghosszabbításáról.    

(MTI)

Fotó: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés