Gyulay Zsolt: Sosem voltam megélhetési sportvezető, ezután sem leszek

2022. január 26. 22:08
Gyulay Zsolt sosem volt és ezután sem lesz megélhetési sportvezető és kategorikusan visszautasítja, hogy a MOB-ot csak egy utazási irodaként emlegessék, de az biztos, hogy nyitna a szervezetben a nők felé.

A MOB nem hallgathat a sportágakat érintő és nagy port kavaró ügyekben

Szombaton elindul a MOB elnöki székéért Gyulay Zsolt, korábbi kétszeres olimpiai bajnok kajakos, aki nagyobb szakmai kontrollt ígér a MOB oldaláról sportszakmai kérdésekben. Fontosnak tartja, hogy például az úszósportban jelenleg tapasztalt zajos jelenségekről se hallgasson a szervezet. Nem volt és ezután sem lesz megélhetési sportvezető, és

kategorikusan visszautasítja, hogy a MOB-ot csak egy utazási irodaként emlegessék, de az biztos, hogy nyitna a szervezetben a nők felé.

Dr. Hajdú Balázs, a másik kandidáló elnökjelölt mellett, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt pályázatáról és személyéről szombaton a MOB közgyűlése dönt majd.

Csisztu Zsuzsa exkluzív interjúja Gyulay Zsolttal a Mandiner Sport Jobbfelső:pipa című podcastjában itt.

 

A nyitóképen: Csisztu Zsuzsa és Gyulay Zsolt. Fotó: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Schmitt Pál: " Elképzelhetőnek tartom, hogy a kormány az új elnököt felruházza olyan jogkörökkel, amelyek az utóbbi időben nem illették meg az olimpiai bizottság vezetőjét."
"Kiüresedett az operációs rendszer, ezért is lett egyre nagyobb az érdektelenség, hiszen fontos kérdésekben nem születhetett közgyűlési döntés."
"a pénzelosztás, a sportolók jutalmazása, az edzők járandóságának folyósítása és az olimpiai érmesek életjáradéka nem a MOB kompetenciája, a motiváció nem a MOB hatásköre, mint ahogy a felkészülés tudományos alapokra helyezése sem. "
A teljes magyar sportéletnek meg kell teremteni az egységes, MOB által ellenőrzött vázát, világos teljesítményrendszerét, a jelenleg legfejlettebb, szakmai, motivációs, mentális, étkezési stb. eszközrendszerek alkalmazásával.
Ezek m inden sportágban vázlatosan leírhatók egy a/4-es lapra, címszavakban, amiket szem előtt tartania kell mindenkinek a munkáját végezni, aki az adófizetők pénzéből él.

Jav.: szem előtt tartva

Mint a romaintegráció Ibizán?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés