Liu Shaoang: Mindenki másnak megszakadt volna a szíve – Mandiner videó

2022. február 18. 17:41
Hazaérkeztek a pekingi téli olimpia hősei. A Magyar Országos Korcsolyázószövetség nagyszabású ünnepséggel köszöntötte a 20 olimpiai pontot szerző magyar rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottat és szakmai stábját a Gyakorló Jégcsarnokban, ahol a Mandiner stábja is jelen volt.

A magyar short track küldöttség pénteken hazaérkezett Magyarországra a pekingi téli olimpiáról. A tervezett érkezéshez képest bő egy órát kellett várni a hősökre a Liszt Ferenc Repülőtéren, ahol a Magyar Országos Korcsolyázószövetség (MOKSZ) elnöksége fogadta a 20 olimpiai pontot szerző csapatot. Ezt követően azonnal szállították a sportolókat és a stábot a Gyakorló Jégcsarnokba, ott köszöntötték nyilvánosan a pekingi hősöket. Hatalmas tömeg – szurkolók és a sajtó képviselői egyaránt – fogadta a rövid pályás gyorskorcsolyacsapat tagjait. 

Még javában zajlott a drukkerek kiszolgálása, amikor elkezdődött a sajtótájékoztató, amelyen első körben részt vett a válogatott szakmai stábja és sportvezetők, így Gyulay Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság új elnöke, valamint Kósa Lajos, a MOKSZ elnöke.

Utóbbi, valamint Bánhidi Ákos edző-menedzser elégedetten értékelt a Mandiner kamerája előtt.

 

A nyitóképen: Liu Shaolin Sándor (b) és Liu Shaoang, a magyar rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott tagjai a budapesti Gyakorló Jégcsarnokban, miután hazaérkeztek a pekingi téli olimpiáról 2022. február 18-án.MTI/Illyés Tibor

Összesen 16 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés