Vita vagy tabutéma otthon a foci? - Lipcsei Betta sportriporter és Juhász Roland válaszol - videó

2022. április 20. 19:40
Örök vita marad otthon: meccs vagy sorozat? Nem kérdés ez persze, ha egy sportriporter és egy 95-szörös korábbi válogatott labdarúgó csap le a távkapcsolóra. Lipcsei Betta és Juhász Roland ma már jegyesek, és májusban összeházasodnak, s noha egy-egy gyermekkel érkeznek a családba egy közös baba - akár egy kis focista, ahogy Roland fogalmaz - ott van a terveik között. A Csisztu Sport Cast új epizódjaiban olyan családokat mutatunk be, amelyekben meghatározó szerepet tölt be a gyermekvállalás és a sport.

Házasság és közös baba, esetleg egy kis focista?

Klasszikus otthoni vitatéma lehet, hogy mit nézzen a család, amikor bajnoki vagy kupameccsek mennek a tévében. Nyilván nem egy olyan családban, ahol egy sportriporter, Lipcsei Betta, az MTVA műsorvezetője és a korábbi 95-szörös válogatott labdarúgó, Juhász Roland él egy fedél alatt.

A népszerű pár férfi tagja nem sietett el egy fontos döntést: több, mint két évtizednyi ismeretség után idén januárban kérte meg a sportriporternő kezét. Most viszont begyorsulnak közöttük a dolgok. Részletesen mesélnek a közelgő esküvőről és arról, hogy a

klasszikus "patchwork family" modellben - Bettának egy kisfia, Rolandnak egy kamaszlánya van - vajon bővül-e a család egy közös babával.

Sport, alkalmazkodás, logisztika, szerelem, normalitás és értékek. És, hogy beszélnek-e otthon fociról? Ez is kiderül a Csisztu Sport Cast velük készült epizódjában.

A nyitóképen: Juhász Roland és Lipcsei Betta. Fotó: Lékó Tamás - CSC

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés