„Rengeteget tanulok Marco Rossitól" - Laczkó Zsolt pályaedző és Görög Zita kalandos, háromgyermekes családi élete - videónk

2022. május 15. 11:55
A jövő magyar szövetségi kapitányát nevelheti maga mellett Marco Rossi, akinek jobb kezeként és a válogatott mellett pályaedzőként dolgozik az olasz és az angol bajnokságot is megjáró Laczkó Zsolt, korábbi válogatott labdarúgónk? Görög Zita, Zsolt párja nagyon hisz ebben és mindketten az értékalapú, kiegyensúlyozott családi kötelékekben, amelyben még nyitott kérdés vajon Zita vállal-e még egy negyedik babát. Család, gyerekek, sport, jótékonykodás, normalitás - így is lehet.

A szép modell és a jóképű focista - nem törődtek a sztereotípiákkal

Görög Zita és hét évvel fiatalabb korábbi válogatott focista párja, Laczkó Zsolt már túl van azon, hogy fennakadjon a velük kapcsolatban felhozott szeterotípiákon.

Zsolt, aki utánpótlás edzőként, de tavaly óta a szövetségi kapitány, Marco Rossi pályaedzőjeként is dolgozik,

soha nem foglalkozott a külvilág megítélésével, kitűnően beszél olaszol és angolul és roppant határozott véleménye van a világ dolgairól. Zsolt Rajong Zitáért, a gyönyörű nőért és a mélyérzésű emberért, közös gyermekük, Timon édesanyjáért. Még nem dőlt el, vajon Zita vállal-e negyedik babát, de annyi biztos, közös kisfiúk igazi ajándék az életükben, akiből persze Zsolt nem bánná, ha akár labdarúgó lehetne a jövőben.

Zita mind a 1998-as franciaországi, mind pedig a 2006-os németországi foci-vb ideje alatt a helyszínen dolgozva élhette át mit is jelent az igazi fociláz, és

tavaly hatalmas örömmel jött ki az EURO2020 Labdarúgó Európa-bajnokság városligeti szurkolói zónájába párjával együtt, hogy megtapasztalja a családi fociünnep hangulatát. 

A gyönyörű modell és a megtalált boldogság, na meg három gyerek, foci, kitartás, nagyvonalúság és Zita fáradhatatlan segítsége a rászorulóknak. Egy történet, amit látni, hallani érdemes - videónk.

A nyitóképen: Laczkó Zsolt és Görög Zita. Fotó: Lékó Tamás/CSC

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés