Megszületett Illés Fanni paralimpiai bajnok kisfia, Mór Álmos

2022. július 30. 12:00
A sok aggódó hangra frappáns válaszként pici talpak fotóját tette ki a bajnoknő a közösségi felületeire, igazolva korábbi megjegyzését, miszerint a baba „édesapja lábait örökli”. A kisbaba és édesanya egészséges és jól van.

Megszületett Illés Fanni paralimpiai bajnok, úszó világ- és Európa-bajnok és párja, edzője, Szabó Álmos Kisfia, Mór Álmos. Számos aggódó és kritikus hang kísérte a végtaghiányos bajnoknő várandósságát, aki ezekre mindig az anyaság iránti vágy maximális elkötelezettségével és frappáns humorral reagált, mondván, minden ultrahangkép visszaigazolta, hogy a születendő baba az „édesapja lábait fogja örökölni". 

Nos, igazán kedves fotót posztolt a bajnoknő közösségi felületein, melyen a baba talpait mutatva hozza a nagyvilág tudomására, hogy az újszülött egészséges és jól van. 

Így fogalmaz: „Család lettünk. Hatalmas öröm és boldogság van bennünk, hiszen pár napja megszületett a kisfiúnk, aki a Mór Álmos nevet kapta tőlünk. A kisbaba tökéletesen egészséges, és szerencsére mindannyian jól vagyunk". 

A Maninder szerkesztősége, amely elsőként számolt be Illés Fanniék privát döntéséről, hogy edző és tanítvány a magánéletben is egy párt alkot, szívből gratulál a bajnoknőnek és családjának!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Illés Fanni (@fanni.illes)

 

Kapcsolódó:

Harc az anyaságért – Illés Fanni paralimpiai bajnok úszó a Mandinernek

Napokon belül életet adhat első gyermekének Illés Fanni paralimpiai bajnok úszónk, aki párjával és egyben edzőjével Szabó Álmossal együtt első közös gyereküket hordja a szíve alatt. Nem is sejtették, hogy döntésükkel micsoda támadásoknak tették ki Fannit, s hogy milyen faragatlan bántások kísérik egy lábak nélkül gyermeket vállaló kismama várandósságát. „A lábait az apjától örökölte" - vágott vissza eddig Fanni, ugyanakkor a Csisztu Sport Castban arról is beszél mekkora türelem kell mindehhez. Bővebben!

Nyitókép: Mandiner montázs - Illés Fanni/Csisztu Sport Cast és Illés Fanni Instagram

Összesen 23 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés