Ganxsta Zolee, Hevesi Tamás és Harsányi Levente elemzik a focivébét a Mandineren – érkezik a Jobbfelső: pipa

2022. november 25. 20:42
Podcastsorozatunk különkiadásában ezúttal Ganxsta Zolee, Hevesi Tamás és Harsányi Levente mondja el, hogy mi minden baj van egyelőre ezzel a focivébével.

Ganxsta Zolee hivatásos Argentína-rajongó focidrukkert, Hevesi Tamás UEFA pro-licences edzőt és Harsányi Levente műsorvezetőt, focidrukkert kérdeztük arról, hogy milyen szerintük eddig a katari világbajnokság. „Ijesztően rossz", egyeztek meg gyorsan. Ganxsta arról, hogy nincs sör a stadionokban és környékükön, így fogalmazott: „Ha ők nem toleránsak semmivel, akkor ne csináljanak vb-t. Ha világeseményt rendeznek, akkor alkalmazkodjanak a világhoz!

Hevesi a színvonalról és az esztendő végi rendezésről a következőket mondta: 

Rengeteg a sérülés, és ez nem véletlen. Minden vb előtt össze szoktak jönni a játékosok, együtt készülnek. Most jó, ha a reptéren találkoztak.

Harsányi botrányosnak tartja a sportba bekúszó erős politikai szólamokat. Mint fogalmaz: „Ha elindul a butaságvonat, akkor sokan felszállnak. Németországban például emlékeztek, hogy van olyan, hogy indiáner, hogy négercsók, na ezeket is betiltották. Ide jön a szájak eltakarása is.".

A teljes adást szombaton délelőtt tekinthetik meg. Egyelőre egy kis ízelítő a műsorból:

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés