Ganxsta Zolee, Hevesi Tamás és Harsányi Levente elemzik a focivébét a Mandineren – érkezik a Jobbfelső: pipa

2022. november 25. 20:42

Podcastsorozatunk különkiadásában ezúttal Ganxsta Zolee, Hevesi Tamás és Harsányi Levente mondja el, hogy mi minden baj van egyelőre ezzel a focivébével.

2022. november 25. 20:42
null
Csisztu Zsuzsa

Ganxsta Zolee hivatásos Argentína-rajongó focidrukkert, Hevesi Tamás UEFA pro-licences edzőt és Harsányi Levente műsorvezetőt, focidrukkert kérdeztük arról, hogy milyen szerintük eddig a katari világbajnokság. „Ijesztően rossz", egyeztek meg gyorsan. Ganxsta arról, hogy nincs sör a stadionokban és környékükön, így fogalmazott: „Ha ők nem toleránsak semmivel, akkor ne csináljanak vb-t. Ha világeseményt rendeznek, akkor alkalmazkodjanak a világhoz!

Hevesi a színvonalról és az esztendő végi rendezésről a következőket mondta: 

Harsányi botrányosnak tartja a sportba bekúszó erős politikai szólamokat. Mint fogalmaz: „Ha elindul a butaságvonat, akkor sokan felszállnak. Németországban például emlékeztek, hogy van olyan, hogy indiáner, hogy négercsók, na ezeket is betiltották. Ide jön a szájak eltakarása is.".

A teljes adást szombaton délelőtt tekinthetik meg. Egyelőre egy kis ízelítő a műsorból:

Kapcsolódó cikkek

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiscsillag
2022. november 27. 01:17
Szégyen ez a nő
brekker
2022. november 27. 01:16
Argentinoknak nem megy, el kéne nekik engedni ezt a világbajnokság témát. Purtugálok Ronaldo nélkül még befuthatnak.
Mátyás01
2022. november 26. 23:15
Teljesen igazuk van.
simonvitéz
2022. november 26. 23:15
Ganxta Zotyó primkósága, Harsányi Levi idétlenkedése nagyon hiányzott már. Csisztu viszont telitalálat, az adult moviejával együtt? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik