Tízezreket spórolhat, aki ma futni kezd!

2023. január 1. 16:32
Az 2023-as esztendő az atlétikai világbajnokság és a mozgás éve lesz – elindult a szurkolói klub. Féláron vehet jegyeket és bérleteket és ezzel tízezreket spórolhat a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra mindenki, aki belép a Hősök tere szurkolói klubba és részt vesz a hétköznapi hős eseménysorozat bármely versenyén, vagy teljesíti valamelyik egyéni kihívást.

„Mindenki Atléta" – csak meg kell magunkban találni azt

„A 2023-as esztendő a mozgás éve!

Azt szeretnénk, ha az atlétikai világbajnokság nem csak azokról a szuperhősökről szólna, akik versenypályán feszegetik az emberi teljesítőképesség határait és világrekordokat döntenek, hanem azokról a hétköznapi hősökről is,

akik rendszeresen mozognak, vagy akár épp a vb hatására kezdenek el sportolni, például futni.

A képen: Németh Balázs, a Budapest 2023 Zrt. vezérigazgatója a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra történő jegyértékesítés megkezdését bejelentő sajtótájékoztatón az Ensana Thermal Margitsziget Health Spa Hotelben 2022. december 12-én. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő bejelentette, hogy az előzetes jegyértékesítés során a nemzetközi szövetség becsléséhez képest ötszörös volt az érdeklődés. Az első közép-európai szabadtéri világbajnokságra 2023. augusztus 19. és 27. között kerül sor az új Nemzeti Atlétikai Központban. MTI/Kovács Tamás

Az ő találkozásuk lesz az a csoda, amit mindenkinek látni kell 2023 augusztusában az atlétikai világbajnokságon.” – mondta Németh Balázs, a világbajnokságot szervező Budapest 2023 Zrt vezérigazgatója. Regisztrálni a hetkoznapihos.hu weboldalon lehet, ahol egyúttal minden információ megtalálható a programban szereplő eseményekről.

Bárki csatlakozhat a klubhoz és minden egyes verseny, vagy egyéni kihívás teljesítése után 4 jegyet, vagy bérletet vásárolhat 50 százalékos kedvezménnyel a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságra.

A cél egy egészségesebb és a sportra nyitottabb közönség megszólítása – már 3 kilométer futást is díjaznak

Minden egyes teljesítés után újabb kedvezményes vásárlási lehetőség nyílik, így érdemes akár több versenyre is benevezni. Akár már 3 kilométer lefutásával meg lehet szerezni a kedvezményt. A január 1-én induló a szurkolói klub első eseménye a „Sportolásban gazdag új évet!” elnevezésű egyéni kihívás, amely bárhol teljesíthető, akárcsak a január 11-23 közötti Zúzmara futófesztivál. A programban szereplő első sportesemény a Tihany Trail Terepfutó Verseny lesz január 14-én.

Az ország minden részéről kerültek versenyek a programba és a futáson kívül evezés, úszás és kerékpározás is szerepel a kihívások között.

Több szerencsés futó már az első nap megkapta a kedvezményre jogosító kupont a Margitszigeten, ahol Németh Balázs köszöntötte az év első napján sportolókat. Az atlétikai világbajnokság szervezői folyamatosan jelen lesznek különböző akciókkal az országban zajló sportrendezvényeken, szabadidősport eseményeken.

A 2023-as atlétikai világbajnokság Magyarország történetének legnagyobb sporteseménye, amely egyúttal ebben az évben a világ legnagyobb sporteseménye is lesz.

2023 augusztus 19 és 27 között több mint 200 országból 2000 atléta versenyez majd a vadonatúj Nemzeti Atlétikai Központban és a maratoni és gyalogló versenyek belvárosi helyszínein.

December 12. óta több mint 65 ezer jegy kelt már el, amely meghaladta mind a szervezők, mind a nemzetközi szövetség várakozásait.

A nyitóképen: Futók a budai alsó rakparton a 17. NATO Futáson 2022. szeptember 25-én.MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés