Isten éltessen, drága Ági Néni!

2023. január 9. 9:05
Pontosan 102 okunk van ünnepelni téged, drága Ági néni! Köszönöm a barátságodat, köszönöm, hogy itt vagy nekünk és lenyűgöző életutaddal mindenre rácáfolsz, amiről azt gondoltuk lehetetlen.

Pontosan 102 okunk van ünnepelni téged, drága Ági néni! Köszönöm a barátságodat, köszönöm, hogy itt vagy nekünk és lenyűgöző életutaddal mindenre rácáfolsz, amiről azt gondoltuk lehetetlen. A legnagyobb élő sportoló ikonként azt értetted meg velünk, hogy sok mindenről lemondhat az ember az élete során, de a mozgásról soha.

Rajongva szerettük ezt a sportágat, a tornát, és Te forradalmian változtattad meg mindazt, amit erről a gyönyörű, művészi és sportos kifejezési formáról gondoltunk. Világszínvonalon művelted, oktattad és ahogy mondtad, nem tanítani szerettél, hanem segíteni másoknak.

Ma is minden lélegzet-vételeddel segítesz nekünk, egy olyan nemzetnek, amely a világ legidősebb élő olimpiai bajnokát ünnepelheti, ölelheti át képletesen, és köszöntheti a 102. születésnapján, itt Magyarországon, hazánk legjobb sportolóival együtt! Igen, mert az Év Sportolója Gála nem is kerülhetett volna ennél szebb napra, mint a születésnapodra!

Isten éltessen erőben, egészségben, szeretetben nagyon sokáig!

A képen: Keleti Ágnes és Csisztu Zsuzsa a Nemzeti Színházban. Fotó: Róth Tamás/MSÚSZ

***

A nyitóképen: Keleti Ágnes 101. születésnapján, a Nemzeti Színházban. A háttérben Dr. Szabó Tümde korábbi sportért felelős államtitkár és a kép előterében Csisztu Zsuzsa, az MSÚSZ alelnöke. Fotó: Róth Tamás/MSÚSZ

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés