„Nagyon gyengén játszott a válogatott! És kő-papír-ollózni a pályán? Soha!” – Hevesi kiakadt Szoboszlaiékra a Jobbfelső pipában

2023. március 25. 20:52
Hevesi Tamás pro-licenszes edzőként kiakadt Szoboszlaiék büntetőt megelőző kő-papír-ollózásán, szerinte ez harmadosztályban se fér bele. Harsányi ismét döbbenetes leleplező sztorit mesél az olasz fociban jelen lévő fogadási furcsaságokról, Ganxsta szerint pedig a Barcelonából ki lehet venni Guardiolát, de Guardiolából nem lehet kivenni a Barcelonát. Ezért nincs azóta sem BL-trófeája.

 

Kő-papír-ollózni egy büntető előtt? Soha!

Ha bement volna Sallai kihagyott büntetője, Hevesi Tamás szerint az sem tette volna helyre azt, ami az észtek ellen a pályán történt. „Ilyet megye első osztályban nem engedsz meg.

Ez nem csak egy-nullánál nem fér bele. Soha! Ez nem így működik. Minden csapatnál ki van jelölve, hogy ki rúgja a büntetőt, és ki a helyettes.

Aki ki van jelölve elsőnek, annak kell rúgnia, ebben nincs apelláta. Egyetlen esetben van változtatási lehetőség. Ha kijön Szoboszlai, és azt mondja Marco Rossinak, hogy elnézést, úgy érzem, valamiért ezt most nem.”

Ganxsta arról, hogy Guardiola legutóbb még Barca-edzőként nyert Bajnokok Ligáját:  

„Ki lehet venni a Barcelonából Guardiolát, de Guardiolából nem lehet kivenni a Barcelonát”

– indokolta meg a rapper, miért nem nyer azóta sem Bajnokok Ligáját a katalánokkal korábban sikert-sikerre halmozó szakember. 

Harsányi Levente a meccsek körüli fogadási furcsaságok kapcsán ismét megosztott egy személyes sztorit, amelyben egy olasz ismerőse ezzel a tanáccsal látta el némi akcentussal.

„Bárátom, olász foci nem tesz, mert vesz."

Persze arról is markáns véleménye volt a műsorvezetőnek, hogy Kondás Elemér a kivételesen rossz eredmények dacára még mindig a Vasas edzője, és inkább három válogatott játékos (Radó, Feczesin, Márkvárt) kapott büntetést:

„Azért, mert a gyerek rossz tanuló, nem küldöm el más családhoz. Már ezerszer elmondták: tizenegy játékos játszik rosszul, erre (máshol) fogják kirúgják azt, aki a pálya mellett áll.

Én azt csinálnám, ha el kell küldeni az edzőt, akkor vele együtt automatikusan négy játékosnak is megköszönjük. És nem fogják tudni előre, hogy ki lesz az a négy…

Mint a karácsonyi ajándékozásnál: kihúzzuk a neveket. És akkor ott állna tizenegy rettegő fejű ember.” 

Itt a Jobbfelső pipa, vagyis inkább a Jobbfelső FIFA! Hogy miért is? Az kiderül a fenti videóból! 

Összesen 11 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés