„Igazoljon Szoboszlai a Bayernhez, mert ott most Lőw Zsolt a pályaedző!” – itt az új Jobbfelső pipa!

2023. április 9. 12:49
„Ha Szoboszlai Dominik most nyáron váltana, akkor a Bayern München lenne a legjobb döntés, hiszen a jelenlegi pályaedző, Lőw Zsolt segíthetné munkáját” – fejtette ki Hevesi a Jobbfelső pipában, amire Harsányi Levente jó barátja, Dzsudzsák Balázs esetét hozta fel a körültekintő döntés érdekében. Risztov Éva mindenkit meglepett azzal, hogy édesanyja nem akart belőle olimpiai bajnokot nevelni, de vannak meglepő egyedi tanácsai az élsportolókat nevelő szülőknek. VIDEÓ.

Szoboszlai a Bayernbe tarthat?

„Ha Szoboszlai Dominik most nyáron váltana, akkor a Bayern München lenne a legjobb döntés. Németországot ismeri”, ráadásul Münchenben van egy magyar szál, a pályaedző, Lőw Zsolt személyében” – fejtette ki Hevesi Tamás a mostani Jobbfelső pipában, és valljuk meg van igazság abban, amit mond. Azt is hozzátette, hogy

az ő posztján ugyan sok jó játékos várna játéklehetőségre, de épp a pályaedző lehetne a garancia arra, hogy ne kispadozzon túl sokat.  

Harsányi Levente csak arra figyelmeztet, hogy a múlt tapasztalatai alapján ő még maradna a Lipcsében. „Én ugyanezt mondtam jóbarátomnál, Dzsudzsák Balázsnál is. Voltunk kint nála Hollandiában. Nem tudjátok elképzelni, hogy szerették. Mentünk az utcán, a virágárus odament, virágot adott. És

relatíve sok pénzt keresett. És itt jön be az emberi fokmérő, és nem hibáztatom, mert valószínűleg én is így döntöttem volna: mindennél van egy jobb ajánlat…” – érvelt Levente Dzsudzsák példája kapcsán.

Bayern? Chelsea? Milan? Inter? - Hová igazoljon Szoboszlai Dominik?

Van ebben igazság, mint ahogy nyilván abban is, hogy mi a szülő szerepe, ha élsportoló a gyereke. Risztov Éva úszó olimpiai bajnok meglepő dologgal állt elő, amikor ezt mondta:

„kérdeztem anyukámat hogy ússzam a 400 vegyest? – Gyorsan kislányom!” –  

jött a frappáns válasz, mert ő úszni sem tudott! Anyukámnak van egy szülő-gyerek-edző háromszögről szóló előadása” – mondta Risztov, majd hozzátette – „mert ő végigment ezen az úton, úgy, hogy nem volt élsportoló és nem is akart élsportoló gyereket. Na, az ő mondandóját érdemes meghallgatni! – fejti ki a mindezt Éva, sok-sok nevetés és sosem hallott történetek közepette, szóval most sem szomorkodtunk. 

Messinek jöhet a horribilis igazolás Szaúd-Arábiába?

Azt sem tudtuk magunkban tartani, hogy a friss világbajnok Lionel Messi mennyire halványan játszik a PSG-ben és milyen nagyon várná vissza egykori sikerklubja, a Barcelona. De Risztov inkább arra szavazott: 

„Messi legjobban teszi, ha 400 millió Euróért Szaud-Arábiába igazol!”

– mert szerinte akkor sérülne legkevésbé a nimbusza. 

Szilágyi Áron korunk Roger Federerje

Nem mehettünk el szó nélkül  a háromszoros olimpiai bajnok kardívó zseni, Szilágyi Áron minapi fair play cselekedete mellett sem, és azt is ízekre szedtük, ahogy a sírból hozta vissza a GKK-világkupa döntőt úgy, ahogy erre kizárólag csak ő képes: 

„Olyat tud, amiben mindenki összetörne, csak ő nem”

 – mondta az egyik olimpiai bajnok a másikról, miközben a dicsérő szavak mellett más témákban nem kíméltünk senkit, vitriolba mártottuk kommentjeinket. Itt az új videónk! 

Összesen 4 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés