Beborult hajójával Héder Barnáék kisfia, órákig nem tudták mi történt a vizen - videointerjú

2022-05-07 11:05:00
Írta: Csisztu Zsuzsa
Olimpiai álmokat dédelget a háromgyermekes házaspár, Héder Barnáék fia, a vitorlázó Benedek. Az olimpiai vívóeseményeket rendező sportújságíró Héder Barna nagy álma, hogy egyszer fiával együtt utazhasson az olimpiára, de a video-interjúból kiderül milyen stresszes és hatalmas szervezőmunkát igénylő élet is a szülőké, akik három gyermekük mellett sem feledkeznek meg a család, az összetartás és a sport fontosságáról.

Amikor az NBC alelnöke személyesen gratulált az olimpiai vívóversenyek közvetítését rendező Héder Barnának, akkor kezdte elhinni, hogy szakmailag jó úton jár. Eközben felesége, Ildikó a világ másik felén épp három gyermeküket igyekezett egyedül menedzselni, s láthatóan ez a szereposztás nekik nagyon beválik.

Barna vívóként, Ildikó ritmikus gimnasztikázóként ismerte meg az élsport kőkemény világát, most mégis beálltak legnagyobb gyermekük, Benedek mögé, hogy vitorlázó olimpiai álmait segítsék valóra váltani.

Irgalmatlan logisztikai mutatványok, tartós olimpiai megbízások, türelmes szülői várakozások, szeretet, család, sport és nagy-nagy vágyak. Hogy csinálják mindezt Héder Barnáék? A Csisztu Sport Castban elmesélik.

 

A nyitóképen Héder Barna és felesége, Ildikó mesélnek fiúk hihetelen vitorlás kalandjairól. Fotó: Lékó Tamás/CSC