„Egy nemzetnek sem kívánom, hogy átmenjen azon, amin mi” – Jobbfelső pipa a Nagy-Magyarország molinó kitiltásáról

2023-01-28 11:13:14
A Nagy-Magyarország molinók kitiltásáról sarkos véleménnyel jövünk újra, de Harsányi Levente azon is fennakad, hogy engedik, hogy netezzenek Kínában, amikor a Liu fivéreket ért negatív kommentek kerülnek szóba. Hevesi Tamás szerint „az képtelenség, hogy a csapatból egyszerre egyetlen embernek sem megy a játék” – amikor a férfi kézilabda-válogatott dánok elleni siralmas szereplését értékeljük. És szétszedjük Shakira Piquét kritizáló új klipjét is, itt a Jobbfelső pipában. Íme az új videó!
Nem csak a bántó kritikákon döbbent meg Harsányi, hanem azon inkább, hogy Kínában netezhetnek

A Jobbfelső pipa legújabb részében nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy milyen negatív hangok kísérik a Liu fivérek Kínába igazolását, s a netezők heves és még nekünk is fájdalmasan bántó dolgokat vágnak a testvérpár fejéhez. 

Persze szóba kerül a magyar férfi kézilabda-válogatott Dánia elleni siralmas teljesítménye is. Harsányi így látja ezt:

„Nagyon régi kézilabdát játszunk. Kiváló szakemberek mondják azt, hogy ez a magyar játékstílus. Ezt én értem. De ha én mondjuk papírra írok töltőtollal 1814-ből, és most 2023 van, akkor lehet, hogy érdemes venni egy számítógépet meg egy klaviatúrát.”

Hevesi Tamásról kevesebben tudják, hogy pro-lincenszes futballedző, de énekes és dalszerző is, úgyhogy aktív szerepet vállalt abban, hogy

ízekre szedjük Shakira volt férjének, Gerard Piquié-nek szánt és igencsak trendingelő „beolvasó" klipjét!

Itt a Jobbfelső pipa legújabb epizódja, ahol sportimádókkal beszélünk sportról, fésületlenül. Kattintson a videóra!