Új epizód

Felvállalom, nem fogok a Fradinak drukkolni! – Ganxsta az EL-sorsolás után a Jobbfelső pipában (videó)

2023-02-24 23:39:00
Írta: Csisztu Zsuzsa
Ganxsta Zolee képtelen magyar játékosnak szurkolni, így Szoboszlai Dominikék sem bírják a támogatását, az újpesti vére pedig azt mondatja vele, hogy a Leverkusennek drukkol majd a Fradi ellen. Ennél még durvább dolgokat is mond, például azt, hogy a világhírű kapus, Courtois egy áruló, és az sem marad komment nélkül, hogy egy újabb labdarúgó, ezúttal a cseh Jakub Jankto coming out-olt. Ez megint nagyot szól majd – ez a Jobbfelső pipa. Itt az új rész!

Ganxsta ebben a részben sem finomkodott és mint ős újpestszurkoló határozottan kijelentette, hogy nem a Fradinak, hanem a Leverkusennek drukkol majd az Európa-ligában, de ebben aztán nem volt egyetértés a stúdióban. Nem úgy, mint abban, hogy

a lengyel Marcin Oleksy Puskás-díjra jelölésével – aki egy amputált lábú focista –, bátrat húzott a FIFA, de nem biztos, hogy jót. 

Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Hevesi Tamás is azt mondta, hogy nagyon fontos megbecsülni a fogyatékkal élőket (hősünknek az egyik lábát amputálni kellett, és így ollózott egy káprázatos gólt), de nem biztos, hogy szerencsés ép gólszerzőkkel egy kalap alá venni, és egy versenyben szerepeltetni egy parasportolót. 

Harsányi Levente hozzátette, mindenki jól járna vele, ha lemenne néha parasportolókhoz, mert rengeteget lehet meríteni az ő életigenlésükből.

Az is kiderül a mai videóból, hogy Hevesi Tamás Liverpool-drukkerként értetlenül állt kedvenc csapata óvodás kapott gólja előtt, amit a realos Éder Militao fejelt egy pontrúgást követően. Szerinte jól tette Klopp, hogy nem állt vissza 2-0 után, még ha a mellbevágó eredmény nem is ezt húzza alá – ahogy arra a stúdióban többen is igen epésen emlékeztették az énekes-futballedzőt.

Na, persze az sem maradt komment nélkül nálunk, hogy

a cseh focista, Jakub Jankto hivatalosan is bejelentette, hogy a saját neméhez vonzódik. Hogy „szakértőink” a maguk fésületlen stílusában miként reagáltak erre a coming outra,

ehhez érdemes megnézni a a Jobbfelső pipa legfrissebb epizódját. 

A teljes beszélgetést itt megtekintheti: