„Ez a Leverkusen engem nem győzőtt meg, a visszavágón hosszabbítás lesz" – Hevesi Tamás az új Jobbfelső pipában

2023-03-12 10:37:09
Írta: Csisztu Zsuzsa
Hevesi szerint a németek térdepelni már tudnak, de most hallgatnak a vonatbalhé után. Ganxstát nem érdekli a Fradi, csak kapjon ki, míg Harsányi úgy látja a PSG-ben vergődő Messinek újra a Barcelonában volna a helye, mert Párizsban csak zsoldosok veszik körül és pénzért focizik rosszul.

Az UEFA-nak lépnie kell a vonatbalhé után!”

A mostani Jobbfelső pipában ismét nem fogták vissza magukat a vendégek, Hevesi Tamás a vonatbalhé kapcsán azt mondta, a németek térdepelni nagyon tudnak, de most nagy a csönd arról mit műveltek a magyar szurkolókkal a határon. Az Európai Unióban ilyenkor miért nem beszélnek arról, hogy hogy lehet ilyet csinálni a német államban? Ez egyáltalán nem oké. Sőt, olyannyira nem oké, hogy kíváncsi vagyok, az UEFA mit fog lépni! Mert lépjenek!”

Ganxsta persze most is Messit istenítette a FIFA-díja kapcsán és kellő iróniával jegyezte meg a szintén esélyes

Benzemáról, hogy „hogy ki nem sz...ja le, hogy milyen trófeákat ért el tavaly, mert nyilván elfelejtette, hogy ez nem egy egyéni sportág”.

Ganxsta a Fradit sem kímélte és kajánul jegyezte meg a Leverkusen elleni 2–0-ás Fradi vereség kapcsán, hogy „engem nem érdekel a Fradi, csak kapjon ki!” Láthatóan magára maradt a véleményével, abban viszont egyet értett Harsányival, hogy nem is kaphatta volna más a legjobb játékosnak járó FIFA-díjat, mint Lionel Messi. A Barca-drukker Harsányi Levente Lionel Messi párizsi vergődéséről úgy nyilatkozott, hogy

a Barcelonának vissza-kéne vásárolni az argentint, mert szerinte…„most rossz közegben van. Zsoldosok veszik körül. Pénzért focizik.” 

Itt a Jobbfelső pipa legújabb epizódja, nem kímélünk senkit!