Fókusz

2023. január 04. 14:05

1960. május 8-án készített felvétel Edson Arantes do Nascimento brazil labdarúgóról, ismertebb nevén Peléről, aki a nemzeti olimpiai bizottságok szavazása alapján elnyerte az évszázad sportolója címet. A háromszoros világbajnok futballistát, a sportág és a sportvilág legendás alakját 2021 óta vastagbélrák miatt kezelték; december 29-én São Pauloban hunyt el 82 éves korában.

2023. január 04. 14:05
null

A futballtörténelem három legjobb játékosa, Puskás Öcsi, Maradona és Pelé már az égi pályákon kergetik a labdát

A világ egyetlen háromszoros világbajnokánál 2021 augusztusában diagnosztizálták a vastagbélrákot, állapota hol javult, hol rosszabbodott, és éppen a katari világbajnokság idején, december elején került ismét kórházba. Már ekkor aggasztó hírek jelentek meg az állapotáról, de a családja tagadta, hogy a világsztár életveszélyben lenne, hiszen annyit közöltek a nyilvánossággal: csupán egy rutinvizsgálatról van szó.

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!