Elszabadult méhek az országúton

2011. május 23. 11:58

Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye határában felborult egy méhcsaládokat szállító teherautó utánfutója, tíz kaptárnyi méhcsalád elszabadult. A 3122-es utat Tápiógyörgye és Abony között lezárták.

2011. május 23. 11:58

Abony közelében méhkaptárok zuhantak az útra egy balesetben, a rendőrség teljes útzár mellet helyszínel - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy méhkaptárokat szállító teherautó utánfutója borult fel, a járművön szállított negyven méhkaptárból tízkaptárnyi család szabadult el. A baleset 3122-es számú úton, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megye határában történt. Szabó Zita elmondta: a sofőr a rendőrök kiérkezésekor nem volt a jármű közelében, őt a rendőrség még keresi. A 3122-es utat Tápiógyörgye és Abony között lezárták.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. május 23. 20:12
Ilyenkor mi van? Lepkehálóval összefogdossák a rendőrök a szökevény méhecskéket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!