Győzelem!

2015. május 18. 09:54

Fura szerzet a szurkoló. Két éve, amikor bajnok lett az ETO focicsapata, senki nem gondolta volna Győrben, hamarost örülni fog még annak is, hogy csapata az NB III-ban indulhat.

2015. május 18. 09:54
Somodi Géza

Egyelőre úgy néz ki, hogy öt első osztályú csapat nem kapja meg az induláshoz való jogot, mert nincs rendben a gazdasági háttér. Nem mellesleg két csapat első embere börtönben van jelenleg, mint tudjuk, egyikük az ETO elnöke. Akinél minden rendben, ott könnyen találunk politikai szálat.

A bajnok Videoton elnöke mondjuk így, kormányközeli üzletember, a második FTC elnöke a Fidesz pártigazgatója, képviselője, a harmadik MTK elnöke fideszes európai parlamenti képviselő, a negyedik Debrecen egyik fő támasza és szurkolója pedig a volt polgármester, jelenleg honatya.

Ez tehát a siker egyik tényezője. De a különlegességek közt ne feledkezzünk meg az MLSZ elnökéről sem, aki az ország leggazdagabb embere és az ország legnagyobb uzsorása. Na ezt már a miniszterelnök legközelebbi munkatársa mondta róla. Azé a miniszterelnöké, aki a magyarfoci legnagyobb támogatója.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fóbia
2015. május 18. 13:17
A nagyon elfogult újságiró elfelejtkezett a diósgyőriek szponzoráról! Ha emlitette volna holnap már be sem kellene menni a szerkesztőségbe!
Mich
2015. május 18. 11:43
A KisNépszabi nagyon sajnálja, hogy nem a ballibes rablóbanda tagjainak kezében levő és tönkretett csapatok vezetik az NB I-et... A foci nem a lopásról, hanem közös munkáról szól.
kuwiq
2015. május 18. 10:08
"Ami pedig a meccseket illeti, a szurkolók legkeményebbjei a szép új stadionokon kívül hajráznak, így tiltakozva a személyes azonosíthatóság ellen. A játék minősége? Három dologban ott vagyunk a topon: séróban, tetkóban és a gólörömben. Jövőre, ha minden jól megy, sokszor lesz ez utóbbiban részünk nekünk, ETO-soknak. Az NB III-ban. Mindezek dacára én ott leszek! Mondtam már, fura szerzet a szurkoló."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!