Úszó VB – félkészen?

2017. július 06. 17:45

Majd jön a Phelps és a slagos locsoló bácsi ráförmed, hogy öcsi, ne lépjél már rá, me' még köt!

2017. július 06. 17:45
Csonka Balázs

„Miért nem lehet egyszer valamit úgy megszervezni, hogy egy jó hónappal előtte készen legyenek a terek, az utak, a parkolók, és a szükséges egyéb műtárgyak? Pláne világbajnokság előtt? Mondom: világbajnokság.

Szerintem az Olimpiát sem politikai okokból ellenzik az emberek, hanem egyszerűen azért, mert nem bíznak abban, hogy mi ezt meg tudjuk normálisan szervezni. És a mai minta pont ezt támasztja alá.

10 nap reménykedés. Tág ráhatással egy betonkötésnyi idő.

(Majd jön a Phelps és a slagos locsoló bácsi ráförmed, hogy öcsi, ne lépjél már rá, me' még köt!)”

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. július 07. 16:12
Pártunk és Kormányunk dolgozik az ügyön...:)
Mich
2017. július 07. 00:26
A libsibolsináci ellendrukkerek nagyon szeretnék, hogy ne sikerüljön. De ráfáznak, erre is.
Kup Lung
2017. július 06. 22:50
Minden jól le fog zajlani . A közvetítésekbe pedig jóval kevesebb hiba lesz mint a többieknél . Mert értünk hozzá . Ez van . --- Guadalajara visszalépése után tudták hogy ennyi idő alatt nem sokan képesek lebonyolítani egy vizes VB-t . Rólunk tudták hogy igen.
holder
2017. július 06. 20:42
Ez a balatonfüredi helyszínről szól. És ha nem lesz kész egy hét múlva, akkor mi van ? Majd elhalasztjuk a nyílt vízi úszószámokat egy hónappal és kész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!