Fucsovics Márton megszerezte pályafutása első ATP-trófeáját

2018. május 26. 16:55

A szombati döntőben 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowczykot.

2018. május 26. 16:55

Fucsovics Márton megszerezte pályafutása első ATP-trófeáját az 501 ezer euró (159 millió forint) összdíjazású genfi salakpályás férfi tenisztornán, mivel a szombati döntőben 6:2, 6:2-re legyőzte a német Peter Gojowczykot.

(MTI)

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. május 28. 09:50
A Magyar Tenisztörténelemben Asbóth óta nem volt játékos, aki IGY játszott volna. Még Gulyás és Taróczy sem játszott ilyen szinesen és ilyen zseniális biztonsággal. Pedig Gulyás is Taróczy is nagyon eredményes játékosok voltak. Annál gusztustalanabb volt a német-lengyel Gojowczyk viselkedése-nyilatkozata a döntő meccs után, pedig 6:2 6:2-re simán kapott ki--csont nélkül. Aki látta a meccset, tudja, miről beszélek.
hentes
2018. május 27. 07:47
Elképesztő siker. Itt az ideje a tenisz állami támogatásából egy részt átírányitani a labdarúgásba.
nagykutya
2018. május 27. 02:49
Bravó!
flesh ripper
2018. május 26. 22:05
Vannak akik verik a nyálukat, seggüket vazelinezik a nap 24 órájában, tüntikéznek pávatollal a seggükben, pincsikkel dugnak, 55 macskával laknak másfél szobás félkomfortban, Lopcsánykarácsonyzazrivecet imádják, tiltakoznak az iskolai tornaóra ellen, valaguk kicsirázott, mint tavalyi burgonya a pinyóban, úgy szexelnek szólóban, hogy a telójukat halálra böködik, hájban úsznak, 70 cigit szívnak, isznak, mint a kefekötő, nyomorék a gerincük, fogaik odvasak, nyáladzanak, gennyeznek, fórumoznak, szidják a rendszert, a munkát, anyjuknál laknak, anyjukat dugják, anyjukat fejik, ellenzéki mozgalmárok, Obamára élveznek... Eközben egyesek világcsúcsot úsznak, hidat, tornyot, gépet terveznek, ATP-torát nyernek, Oscar-díjat, matematikai diák olimpiát nyernek, a Mercedes-, Audi-, Suzuki gyárban dolgoznak, mezőgazdasági üzemet, szőlőbirtokot fejlesztenek, világszabadalmaik vannak, reggel 5-kor ébrednek, sportolnak, szeretkeznek, tanulnak, nyelveket beszélnek, családot alapítanak, gyönyörű gyermekeknek adnak életet, szeretik hazájukat, a nemzetet, gyárban, kutatóintézetben, egyetemeken, farmokon dolgoznak, repülőt, vonatot vezetnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!