Elkezdődött a Bajnokok Ligája döntője

2020. augusztus 23. 21:27

Idén a döntőben a Paris Saint-Germain csap össze a Bayern München együttesével.

2020. augusztus 23. 21:27
null

Nagy rangadóval zárul a UEFA Bajnokok Ligájának idei szezonja: a német Bayern München csap össze a francia PSG-vel. A bajorországi együttes hét év után jutott be ismét a legrangosabb európai klubküzdelem döntőjébe, míg a Párizs első BL-győzelmére készülhet. A döntőnek magyar vonzata is van, ugyanis a párizsi együttes másodedzője a 25-szörös válogatott Lőw Zsolt. Az idei BL-döntő már csak azért is igazi kuriózum lesz, ugyanis ez lesz az első olyan finálé, mely a koronavírus miatti járványhelyzetből fakadóan zártkapus lesz. A Bayern München az Olympique Lyon, a PSG pedig a két magyar játékossal felálló (Gulácsi Péter és Willi Orbán) RB Lipcse legyőzésével került a döntőbe.

Fotó: A Bayern München edzése Lisszabonban 2020. augusztus 22-én. A Bayern vasárnap a Paris Saint-Germain ellen játszik a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a portugál fővárosban. (MTI/ EPA/ Getty pool/ David Ramos)

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bitrex®
2020. augusztus 23. 22:25
Alig van már fehér játékos a pályán. Ez is a nagy globális terv része. Így könnyebben elfogadják az emberek a multikulti katyvaszt.
pemete jakab
2020. augusztus 23. 22:01
"Elkezdődött a Bajnokok Ligája döntője" 5 éve várom ezt a pillanatot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!