Behívták Tokmac Nguent a norvég válogatottba

2020. szeptember 19. 08:02

A Ferencváros legjobb formában lévő játékosa behívót kapott Norvégia válogatottjába.

2020. szeptember 19. 08:02
null

Parádésan kezdte Tokmac Nguen az idei labdarúgó-szezont – számol be róla az M4sport.hu. A Ferencváros támadójátékosa eddig hat meccsen lépett pályára, melyeken összesen hét gólt szerzett. Klubja hivatalos információi szerint a remek formában lévő csatár meghívót kapott a norvég válogatott kapitányától, Lars Lagerbäcktől is.

A jelenleg kitűnő formában lévő 26 éves játékos bekerült az Európa-bajnoki pótselejtezőkre készülő norvég válogatottba, mely október 8-án fog játszani először Szerbia ellen, hazai pályán. Norvégia válogatottja a pótselejtezőt követően sem fog tétlenkedni: október 11-én Románia, 14-én pedig Észak-Írország válogatottja ellen fog pályára lépni a Nemzetek Ligájában.

Tokmac Nguen korábban sosem játszott a norvég válogatottban. Párszor kapott behívót az U18-as és az U-19-es válogatottakba, azonban a felnőttek között Szerbia ellen debütálhat.

Fotó: MTI/ EPA/ Getty/ Mark Runnacles

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mandarin.
2020. szeptember 20. 22:36
Norvég fjordok daliás bajnoka, hajrá Tokmac!
bunko_jobbos
2020. szeptember 20. 19:26
Hát nem csodálom, rohadt jól játszik. Ő is köszönhet emiatt sokat a Fradinak, meg persze a Fradi is neki. Azért még a Moldét sorozza meg egy kicsit.
gyaloggos
2020. szeptember 20. 15:08
A Molde ismét kikapott a norvég bajnokságban!
még fokozza
2020. szeptember 20. 14:49
Tokmaki lehetne a magyar válogatott kapitánya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!