Pszichológiai segítségre szorul a Celtic csapata a Ferencvárostól elszenvedett vereséget követően

2020. szeptember 19. 14:34

Dermot Desmond többségi tulajdonos szerint a klubon elhatalmasodik a félelem, amikor a csapat kilép a nemzetközi porondra.

2020. szeptember 19. 14:34
null

A sikertelen európai kupaszereplés miatt pszichológust alkalmaznak a skót bajnok Celtic FC labdarúgócsapatánál. A glasgow-i együttes egymást követő harmadik szezonban maradt le a csoportkörről a Bajnokok Ligájában, miután augusztus végén hazai pályán 2-1-re kikapott a Ferencvárostól a selejtező második fordulójában. Dermot Desmond többségi tulajdonos szerint a klubon elhatalmasodik a félelem, amikor a csapat kilép a nemzetközi porondra.

Neil Lennon vezetőedző közölte, nem a játékosok gondolkodásmódjának tulajdonítja a vereséget, és arról is beszélt, hogy tanulmányoznak különböző módszereket, amelyek elősegíthetik a teljesítmény javulását. „Mindig arra törekszünk, hogy a lehető legjobban fejlődjünk. Ha ehhez meg kell néznünk a dolgok lélektani oldalát, akkor megtesszük. Akár külön-külön, akár csoportosan” – nyilatkozta a tréner. A Celtic FC a lett Riga FC-vel találkozik a jövő héten az Európa-liga-selejtező harmadik körében.

Fotó: Neil Lennon, a Celtic Glasgow vezetőedzője a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtezőjének második fordulójában a Ferencváros ellen játszott mérkőzésen Glasgowban 2020. augusztus 26-án. (MTI/ EPA/ Getty/ Ian MacNicol)

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaczor Király
2020. szeptember 23. 10:43
Ez csak újabb bizonyítéka annak, hogy a szebb időket megélt futball tele van buzikkal... "Nem baj, ha a gyerek focizik, csak mellette sportoljon is valamit."
Atti bá
2020. szeptember 21. 21:29
Én elhiszem. Hatalmas egó és önteltség nem társulhat egy lenézett keleti csapattól elszenvedett vereséggel. Szegénykék.
Mandarin.
2020. szeptember 20. 18:15
Bújjanak az édesanyjuk szoknyája alá, edzők, játékosok egyaránt, ha nem férfiak, csak elkényeztetett pipogya celebek. Megérik a pénzüket az már biztos!
Flagellator1974
2020. szeptember 20. 07:07
Ez valami vicc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!