Óriásit esett, ám karcolások nélkül megúszta a motorversenyző

2020. november 15. 16:11

Álex Márquez, a Repsol Honda motorversenyzője akár az életét is veszthette volna, ám semmi baja nem esett.

2020. november 15. 16:11
null

Hatalmasat esett Álex Máequez, a Repsol Honda versenyzője a MotoGP Valenciai Nagydíjának időmérőjén. A 24 éves spanyol motoros az edzésen nagy sebességnél vesztette el az irányítást motorja felett, mely ezt követően keresztbefordult alatta. Márquez ennek eredményeképp hatalmasat repült, bukfencet tett a levegőben, ám mivel alfelével érkezett a betonra, végül a sokkon kívül semmi baja nem esett.

További aggodalomra adott okot, hogy a mögötte haladó Brad Binder akár el is üthette volna, ha nincsenek acélidege. A dél-afrikai motoros azonban gyorsan reagált és sikeresen kikerülte Márquezt, megkímélve ezzel mindkettejüket egy halálos kimenetelűnek ígérkező balesettől. A spanyol versenyző végül sétálva hagyta el a pályát.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2020. november 15. 21:41
Azért nem mondanám, hogy semmi baja, eléggé megroggyant..
az ember
2020. november 15. 20:21
Nem kikényszerített hiba.
jóember
2020. november 15. 17:53
Látványos sport, szóse róla!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!