Főműsoridőben csókolózott Sebestyén Balázs és Istenes Bence

2020. december 07. 09:53

De megjelent a műsorban egy SZFE-maszk is.

2020. december 07. 09:53
null

Tegnap fejeződött be az RTL Klub koreai import „szórakoztató” műsora, az Álarcos Énekes. Aki vasárnap esténként családjával nem Gáspár Laci és Hargitai Bea viccelődését hallgatta volna, a műsor egy rendkívül egyszerű koncepción nyugodott: celebek beöltöztek különböző jelmezekbe, hangjukat eltorzították, a „zsűri” (ez esetben „nyomozók” ) pedig tippelgettek, ki lehet a maszk mögött. No, azért rettenetesen nagy meglepetések nem voltak, gyakorlatilag három kategóriából lehetett választani: már, vagy még nem első vonalbeli celebek, illetve RTL-közeli arcok, valamint ezek metszete. Így szerepelt a műsorban az X-Faktoros tinisztár, Manuel, A Celeb vagyok ments ki innen korábbi szereplője, a színész Pintér Tibor, vagy a Schobert-család utánpótlása, Rubint Rella.

A produkció fináléja a „fergeteges show”  mellett általános megdöbbenést is vitt a nézők nappalijába. A vasárnap este 19:00-kor kezdődő műsor kezdetén a műsorvezető Istenes Bence odalépett Sebestyén Balázs mögé, majd nemes egyszerűséggel megcsókolta. A zsűrik persze kacarásztak a sokkoló performanszon, kérdés, hogy az NMHH képviselői mennyire fognak.

Az évadot egyébként Miller Dávid, színész nyerte, akinek legismertebb szerepe Pappa Pia című magyar vígjáték Petijének megformálása volt. Talán még a győztes kiléténél is érdekesebb, hogy a második helyezett ellenzéki aktivista, Molnár Áron „noÁr” SZFE-maszkban fedte fel magát. 

A legnagyobb győztesek viszont alighanem a nézők, azzal, hogy véget ért a műsor.

(Facebook)

Címlapkép: Facebook

 

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2020. december 12. 19:20
Hű de kár, hogy lemaradtam erről a nívós műsorról. Ja, nem..... Évek óta nem kattintottam se a Retek Klubra, se a tv2-re.
annamanna
2020. december 09. 00:15
Ki néz még tévét???? Merthogy a nyuggerek a fészbuk legnagyobb ördögei, az biztos, szóval már ők sem. Akkor kik? A írástudatlanok? A tévének meszeltek, teljesen mindegy, mit csinálnak már vele.
iIonah
2020. december 08. 09:13
Nézi egyáltalán bárki is ezt a szart?
bagira
2020. december 07. 23:07
Hímringyók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!