Vizsgálat indult Cristiano Ronaldo kirándulása miatt

2021. január 28. 22:38

A Juventus futballistája a gyanú szerint megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat a hegyekben tett kétnapos kirándulásával.

2021. január 28. 22:38
null

Vizsgálat indult Cristiano Ronaldo ellen, miután a Juventus futballistája a gyanú szerint megszegte az olasz járványügyi korlátozásokat a hegyekben tett kétnapos kirándulásával.

Az ötszörös aranylabdás portugál támadó és kedvese, Georgina Rodríguez kedden és szerdán Courmayeurben, az Olaszország északnyugati részén található Valle D'Aosta régióban ünnepelték a nő 27. születésnapját, a közösségi médiában megosztott videón épp egy motorosszánon ültek.    

A hatóságok azért indítottak vizsgálatot, mert a pandémia nyomán kialakult helyzetben – kivételes esetektől eltekintve – tiltják a régiók közötti utazást, márpedig Ronaldóék Piemontban élnek. Amennyiben bizonyosságot nyer az utazás, Ronaldo várhatóan pénzbírságra számíthat.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Ali Haider

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2021. január 29. 12:13
Ja, a migrik meg tucat számban jönnek. Remélem bukik a kormány és hajrá Salvini!
Öreg
2021. január 29. 09:02
Ronaldo lehet jó játékos, de embernek nem példakép!
KannibálTatárÚr
2021. január 28. 23:15
Eltiltani a futballtól!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!