Szlovákia is elismeri a magyar védettségi igazolványt

2021. május 27. 19:36

Magyarország kezdeményezte, Vladimír Lengvarský egészségügyi miniszter aláírta a védettségi igazolások kölcsönös elismerését.

2021. május 27. 19:36
null

Vladimír Lengvarský egészségügyi miniszter aláírta a védettségi igazolások kölcsönös elismerését Szlovákia és Magyarország között – írta közösségi oldalán Gyimesi György szlovák parlamenti képviselő.

A részletek véglegesítését követően a két ország minisztériuma között napokon belül rendeződik a helyzet”

– írta. 

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2021. május 29. 21:42
Ezt majd remélem elmondják a Salgótarjáni határátkelőnél is, ahol ma akart anyám kiugrani Fülekre knédliért, de a határőr nem engedte át. A vakcinaigazolványra azt mondta, hogy sajnálja, de a szlovákok nem fogadják el. Szerencsére ott volt az ismerős, aki szólt, hogy menjen nyugodtan csak siessen vissza. Úgy látszik még nem jutott el minden tóthoz a hír.
fogas paduc
2021. május 28. 16:57
Dobrev Klára a haját tépi, de lehet, hogy már kopasz.
Lami
2021. május 28. 10:20
Remélem igy majd lehet menni síelni télen. Csak már annyi kártya kell.hogy nálam legyen!
Vasalo
2021. május 28. 08:34
Pontosan erröl van szo, nem értem, hogy ezt miért nem látják a döntéshozok, és eröszakoskodnak ilyen digitális baromsagokkal. Az egyik oldalon hozzák a hatalmas adatvédelmi törvényekek (GDPR) a másik oldalon boldog boldogtalannak lehetövé teszik az ilyen kényes adatok elektronisku olvasasát. Már az is törvényellenes pl, hogy egy kocsmaros tudja a vendegei nevét....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!