Hősként ünneplik a dánok csapatkapitányát

2021. június 13. 13:30

Sokak szerint ő mentette meg a csapattársa életét.

2021. június 13. 13:30
null

A 444. hu pontokba szedte, hogy a dán válogatott csapatkapitánya milyen hősiesen viselkedett, amikor a Dánia-Finnország meccsen összeesett Christian Eriksen. Simon Kjaer gyors reakciója nélkül könnyen lehet, sokkal rosszabbul végződött volna az eset.

Miután Eriksen elterült a földön, Kjaer odarohant, és Eriksen nyelvét félretolva szabaddá tette a légutait. Megakadályozta, hogy Eriksen lenyelje a nyelvét, majd stabil pozícióba helyzete a földön fekvő játékost, és maga is elkezdte az újraélesztést.

Ezután utasította a csapatot, hogy álljanak sorfalat Eriksen körül, hogy ne az egész világ szeme láttára küzdjenek az életéért a orvosok.

Majd Kasper Schmeichel kapussal együtt odament Eriksen feleségéhez, Sabrina Kvist Jensenhez, hogy tartsák benne a lelket.

Fotó: A dán Simon Kjaer csapattársa, Christian Eriksen barátnőjét, Sabrina Kvist Jensent vigasztalja, miután Eriksent hordágyon levitték a pályáról a Finnország ellen játszott mérkőzésen Koppenhágában 2021. június 12-én.MTI/EPA/Getty pool/Stuart Franklin

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bazooka454
2021. június 13. 22:40
Igazi csapatkapitány nagy ember
LAW AND ORDER
2021. június 13. 18:03
Mire akarja kifuttatni ezt a csinnadrattát a Soros-blog???
brekker
2021. június 13. 17:52
Minden jó, ha jó a vége.
nemecsekerno_007
2021. június 13. 16:22
Én nem követtem annyira ezt az eseményt, de most, hogy egyre több az infó így már látom, hogy kemény szitu volt. Respect mindenkinek aki kezelte a helyzetet. A csapatkapitány megmentette a srác életét azzal, hogy visszahúzta a nyelvét a torkából. Nagyon sokan halnak meg így, még akkor is ha amúgy nem súlyos a sérülésük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!