Köszönöm, és örökké hajrá magyarok!

2021. június 25. 12:47

Félelem nélkül játszottunk három klasszis csapat ellen. A fiaink mindent megtettek.

2021. június 25. 12:47
null
Marco Rossi

„Sziasztok kedves barátaim! Itt vagyunk.

Az Euro2020 számunkra véget ért. Szomorú vagyok, mert három meccsen át küzdöttünk, de a sors más utat szánt nekünk. Másrészről viszont nem is lehetnék boldogabb az utazásunkat tekintve.

Félelem nélkül játszottunk három klasszis csapat ellen. A fiaink mindent megtettek. Nagyon sokat edzettünk, és fantasztikus légkörben készültünk a meccsekre. Az edzőtábor lenyűgöző volt, és szeretnék köszönetet mondani Nektek.

Játékosoknak, szurkolóknak, szakmai stábnak, mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy ez az álom valóra váljon.

Nem jutottunk tovább a csoportból, de hihetetlen tapasztalatot szereztünk, amelyre egész életemben emlékezni fogok.

Köszönöm, és örökké hajrá magyarok!”

Nyitókép: Federico Gambarini / DPA / AFP

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
graycivil
2021. június 29. 20:32
Gratulálok a csapatnak, mert önmagukhoz képest káprázatosan játszottak. A "halálcsoportban" ilyen szép és vállalható meccseket játszani nem kis teljesítmény, még ha helyettünk a nagyok jutottak tovább. De a realitáshoz hozzátartozik: A "halálcsoport" csapatai közül a következő fordulóban, a nyolcaddöntőben mind Portugália, mind Franciaország, mind Németország elvérzett. Vagyis a jelenlegi erőviszonyok alapján talán egyedül ez a csoport nem ad csapatot a negyeddöntőbe.
geyza1947
2021. június 27. 10:29
Ebben egyetértek Rossival, annyit tettek meg amennyit tudnak és azért nem jutottak tovább mert hiányzott az amit nem tudnak ! De azt senki sem fogja megérteni addig amíg Orbán mondja meg a tutit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ifazah
2021. június 26. 22:02
Köszönöm Mester! Ez fantasztikus volt! Nagyon szeretném ezt a vb.-n is átélni, egy kicsit könnyebb csoportban! Hajrá Magyarok!
harcimarci
2021. június 26. 15:57
a fiaim oroszlánként harcoltak.- nyilatkozta a sajtóban Rossi. Volt (és van ) ehhez egy olyan szövetségi kapitány, aki oroszlánszívű hadvezérként küldte "csatába" a csapatot. Ez férfimunka volt, Kapitány. Gratulálunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!