Így ünnepelték vízipólósaink a bronzérmet

2021. augusztus 08. 08:34

A magyar férfi vízilabda-válogatott Magyarország kereken huszadik érmét szerezte meg a tokiói olimpián.

2021. augusztus 08. 08:34
null

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zaajan
2021. augusztus 08. 17:15
Szép volt, tudjuk ez mennyit jelent!
Tiszafa
2021. augusztus 08. 16:45
Keményen, taktikusan és okosan játszottak. Először fizikailag, majd lelkileg semmisítették meg a spanyolokat. A bíróval egyáltalán nem foglalkoztak, pedig az folyamatosan ellenük ítélt. Nem győzte szórni a magyar kiállításokat, meg befújni minden érintésre a kontra faultokat. A bírónál annyira lejtett a pálya, hogy attól féltem, kifolyik a medencéből a víz. Jó volt a szpíker benyögése az utolsó negyed végén, mikor a bírói pofátlan részrehajlást ecsetelte azzal, hogy követelte Nagy Viktor kiállítását, mert már sokadjára kifogott egy nagy ziccert! Nagyon érett játékot produkált a csapat, amivel nem csak az ellenfelet, de még a bíráskodást is a betonba hengerelte. Nagy Viktornál szebben sportoló nem búcsúzhat az élsporttól: Az utolsó két negyedben gólt se kapott, és azért a meccsen 4-5 ziccert hárított.
kulakman
2021. augusztus 08. 11:01
Milyen fura a bronzérem egy megnyert meccs jutalma , az ezüst meg egy elvesztetté!!!
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 08. 09:25
Itt már tényleg a játéktudás döntött nem a síp.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!