A románok lecsúsztak a vb-ről

2021. november 14. 21:10

Keleti szomszédainkat megelőzve Észak-Macedónia játszhat pótselejtezőt.

2021. november 14. 21:10
null

Észak-Macedónia játszhat pótselejtezőt a jövő évi katari labdarúgó-világbajnokságért, amelynek európai selejtezősorozatában, a záróforduló vasárnapi játéknapján 3-1-re nyert vendége, a hajrában emberhátrányban lévő Izland ellen.

Észak-Macedónia a győzelemmel megtartotta egypontos előnyét riválisa, a román gárda előtt, amely Liechtensteinből hozta el a három pontot 2-0-s sikerével. A csoportelsőségüket – és ezzel katari repülőjegyüket – már korábban biztosító németek 4-1-re győztek Örményország vendégeként.

A tíz csoportból az elsők jutnak ki a 2022-es, katari világbajnokságra, a másodikok pedig pótselejtezőt játszhatnak a részvételért. Mellettük a Nemzetek Ligájából a két legjobb olyan csoportgyőztes csatlakozik a pótselejtező mezőnyéhez, amely a vb-selejtezők során nem végez az első két helyen. A 12 csapatot majd három csoportra osztják és egymérkőzéses elődöntő-döntő rendszerben küzdenek majd meg a fennmaradó három helyért.

(MTI) 

 Fotó: MTI/EPA/Dumitru Doru

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lvjtn
2021. november 15. 15:03
kár magyarázkodnod a dupla kérdőjeles miért jelent meg, miért kéne örülni az nem azt jelenti, hogy te ezt nem tartod örömnek és hírértéknek, hanem azt, hogy SZÁMON KÉRED, más miért. ha ezt gondolod, egyszerűen ignorálod ezt a kis színest úgyhogy kár jártatnod a szádat, ezt nem magyarázod ki te itt más örömét akarod elvenni nekem oldalági rokonokaim ölték meg a rohadék románok, nekem minden, és bármely pillanatban, ami a mócoknak fáj, öröm ha ezt vki el akarja venni tőlem, elküldöm a faszba leszarom, hova szavaz
Lauder Stenonis..
2021. november 15. 11:38
A románok csoport harmadikok lesznek, mi meg csoport negyedikek. A szerbek meg csoportelsőként jutottak ki. Ceterum autem censeo 0rbán Viktor hazaáruló.
monuskaroly
2021. november 15. 10:47
És? Az EB-n sem voltak ott, náluk azért jobbak vagyunk.
SaludePlata
2021. november 15. 10:13
A nap legszebb híre!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!