Így világítottak lézerrel Szalah szemébe a szenegáli drukkerek (videó)

2022. március 30. 16:07

A FIFA nem fogja annyiban hagyni a történteket.

2022. március 30. 16:07
null

Vizsgálatot indított a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a katari világbajnokság afrikai selejtezőjének utolsó szakaszában kedd este játszott Szenegál-Egyiptom összecsapáson történtek miatt.

„A releváns információkat a mérkőzés jegyzőkönyve alapján az illetékes fegyelmi testületek értékelik, mielőtt döntés születne a következő lépésről” – írta szerdán közleményében a FIFA.

A tizenegyespárbajban vesztes egyiptomiak a találkozó után többek között rasszizmussal vádolták meg a szenegáli szurkolókat. Az egyiptomi szövetség szerdán közölte, hogy a lelátón a játékosokat, különösen a sztárcsatár Mohamed Szalahot sértegető molinók voltak láthatók, ráadásul az egyiptomi futballistákat bemelegítés közben kövekkel és

Az egyiptomiak azt állítják, hogy a küldöttségüket szállító buszt szintén megtámadták a szenegáli drukkerek.

Nyitókép: Youtube

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kisgul
2022. április 15. 17:00
Felháborító, hogy már Afrikában is randalíroznak a magyar focihuligánok!
Reszelő Aladár
2022. április 01. 18:12
Feketék nem lehetnek rasszisták, mert az fehér dolog. Úgyhogy 6 zártkapu a Puskásban. Ha ezt is megszegik, akkor bontás.
Szittya66
2022. március 30. 21:21
A legközelebbi hazai meccsre kifeszítenek két LMBTQXYZ lobogót és minden meg lesz bocsájtva.
nempolitizálok
2022. március 30. 19:33
Rasszizmus, a négerek négereztek, huhogtak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!