Német szakvezető: Neuernak köszönhetjük a pontmentést

2022. június 12. 08:43

Hans-Dieter Flick a magyar-német előtt közölte játékosaival, hogy „talán a lehető legnehezebb ellenfél következik”.

2022. június 12. 08:43
null

Hans-Dieter Flick, a német labdarúgó-válogatott szakvezetője arról beszélt a Magyarország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés után, hogy kapusuknak, Manuel Neuernak köszönhetik a pontmentést a Puskás Arénában. Flick a mérkőzést követő sajtóértekezleten úgy fogalmazott:

„Pénteken száz százalékos teljesítményt követeltem a csapattól, ez nem igazán valósult meg. Magyarország nagyon jól játszott, ez persze nem lepett meg, mert előre megmondtam, hogy talán a lehető legnehezebb ellenfél következik. Fantasztikus hangulat uralkodott ebben a gyönyörű stadionban. Meggyőződés nélkül, vontatottan építettük a támadásainkat, ezzel megkönnyítettük az ellenfelünk dolgát. A védekezésben is megengedhetetlen hibákat vétettünk, egy ilyenből kaptuk a gólt.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2022. június 12. 10:57
A vesztes liberálnáci csürhét megint nagyon veri a víz!.. Ezek ápr. 3-a óta csak szopnak és szopnak! :-))))))) A magyargyűlölő férgek vicsorognak, toporzékolnak a tegnapi magyar siker miatt! Csak az nem érthető, hogy miért nem takaródnak már el ebből az országból!
Magyarok Pásztora
2022. június 12. 09:43
A kutya ugat, a karaván halad, az idegenek trollkodnak a mandin.
Senior
2022. június 12. 09:41
Góltotóztunk, magyar csapat ellen elvből nem fogadok, 1:1-t raktam. Kb. 12.000.-t nyertem, amit szívesen elengedtem volna, ha Ádám Martin egyik fejese bemegy. De így sem rossz, sőt!
Gulyásleves
2022. június 12. 09:33
Nyílván aki 10 éves nem tudja hogy nem ez a csúcs... Természetesen megértem... Csak furcsa hogy a szinvonalról beszél...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!