Húsz éve rúgta Koplárovics AZT a gólt

2022. augusztus 14. 12:03

Amikor a ZTE az utolsó utáni percben lőtt góllal legyőzte a Manchester United csapatát.

2022. augusztus 14. 12:03
null

2002. augusztus 14-én a ZTE csapata fogadta a Manchester Unitedot magyar földön. A Carroll – Brown (Phil Neville), Blanc, O’Shea, Silvestre – Beckham, Veron, Keane, Giggs – Solskjaer (Forlán), Van Nistelrooy összetételű MU a rendes játékidő leteltével még 0:0-ra állt a magyar csapattal szemben.

Ám jött Koplárovics Béla, aki a meccs lefújása előtt belőtte élete gólját, amivel a zalaegerszegi csapat legyőzte a legendás brit klubot.

Koplárovicsnak ez volt egyébként az első gólja a ZTE-ben.

Ön emlékszik a meccsre, a gólra?

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hyazinth
2022. augusztus 20. 13:33
Hajdúnánáson láttam a meccset, a sógoréknál voltunk néhány napig vendégségben. Koplárovics a Taischkirchenben, az osztrák sokadosztályban még mostanság, 41 évesen is játszik. A sógorom 2012-ben öngyilkos lett. A ZTE megérdemli, hogy az akkori összeállítását legalább hozzászólásban rögzítsük: Sz. Ilics - Csóka Zs., Budisa, Urbán, Szamosi - Babati F., Ljubojevic, Vincze O. - Egressy, Faragó, Kenesei K. Cserék: Molnár B., Balog Cs., Koplárovics. Vezetőedző: Bozsik Péter
pemete jakab
2022. augusztus 14. 21:31
"Ön emlékszik a meccsre, a gólra?" Az elmúlt 30-35 év "focisikerei", arra jók, hogy kozmetikázzuk a gyenge futballunkat. Ha vizuális vagy, akkor nézz meg egy-két videót, hogy mire képes a smink.
amca
2022. augusztus 14. 19:49
Szegény Bécinek ez volt a csúcs. Ez sem semmi . Már megérte. Szegiiiiny Ferguson. Azért ő is bolond skót. Rossz volt a pálya.. Szegény Sanyi,ezt nem kellet VONA Mindig úriember voltál..
tajtajacsak
2022. augusztus 14. 17:36
Koplárovics Béla az ördögűző!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!