Miklósa Erika és Rofusz Ferenc kapta a Magyar Szent István-rendet

2022. augusztus 20. 15:52

Miklósa Erika operaénekes és Rofusz Ferenc rajzfilmrendező kapta az idén a Magyar Szent István-rendet a nemzeti ünnep alkalmából, a kitüntetéseket Novák Katalin köztársasági elnök adta át szombaton Budapesten, a Sándor-palotában.

2022. augusztus 20. 15:52
null

Miklósa Erika operaénekes és Rofusz Ferenc rajzfilmrendező kapta az idén a Magyar Szent István-rendet a nemzeti ünnep alkalmából, a kitüntetéseket Novák Katalin köztársasági elnök adta át szombaton Budapesten, a Sándor-palotában. A Magyar Érdemrend nagykeresztje (polgári tagozat) díjban Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató, antropológus, a Magyar Érdemrend nagykeresztje (katonai tagozat) elismerésben Benkő Tibor vezérezredes részesült.

Kapcsolódó

Miklósa Erika elhitte, hogy a világ legjobbja lehet az Éj királynőjeként, és ezért mindent meg is tett, tehetsége mellett a sportból hozott elszántsága is repítette. Harminc éve van a pályán, de vallja, mindig kell B és C terv. Interjú a Kiskunhalastól a milánói Scaláig megtett életútról, Claudio Abbado és Plácido Domingo barátságáról és a Virtuózok sikeréről. BŐVEBBEN...

(MTI)

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner.hu

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2022. augusztus 21. 00:05
Van nem-magyar Szent István-rend is?
békalepcse
2022. augusztus 20. 20:39
Nagyon nagy gratuláció, megérdemelték. Erika amúgy is nagy kedvencem, nagyon tudnám szeretni négyszeközt fekve is.
states
2022. augusztus 20. 20:01
Komcsik beleörültek, hogy 16 évig, egyelőre, nem tüntethetik ki a komcsi holdudvart.
szárma
2022. augusztus 20. 18:07
Örömmel gratulálok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!