Újabb vb-szenzáció: Irán a hosszabbításban lőtt 2 góllal verte Walest

2022. november 25. 13:03

Walesi dráma Katarban.

2022. november 25. 13:03
null

A rendes játékidő végén még egy lagymatag meccs 0:0-ás állását láthattuk a kijelzőn, de végül az iráni válogatott a 98. és a 101. percben szerzett gólokkal 2-0-ra legyőzte a walesi csapatot a katari labdarúgó-világbajnokság pénteki játéknapján, a B csoport második fordulójában.

A drámai végeredmény előzménye, hogy a rendes játékidő utolsó perceiben kiállították a walesiek kapusát, aki brutálisat ütközött egy iráni játékossal: a kirohanó kapus térdével ütközött az iráni feje. Wales gyorsan kapust cserélt, majd emberhátrányban próbált védekezni – a hosszú ráadásban született két iráni gól viszont drámai gyorsasággal vetett véget reményeiknek.

Az ütközés és a kapus kiállítása videón

 

Két forduló után Irán 3, Wales 1 ponttal rendelkezik, a csoport másik két csapata, Anglia és az Egyesült Államok ezután mérkőzik meg egymással.

Az utolsó fordulóban egy pikáns Irán–USA meccs következik majd, Wales pedig a brit társországgal, egykori gyarmatosítóikkal, az angolokkal mérkőzhet meg.

 

Nyitókép: FADEL SENNA / AFP

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salitis
2022. november 25. 23:47
Mégegy szivárvány csapat égett be? A hollandokat is csak a bíró mentette meg .
Martell 2
2022. november 25. 19:50
A németek után a másik buznyák bandát is elverték :)
fouche
2022. november 25. 17:26
Az Irán-USA meccs lesz a nagy buli. Bár minden konfliktust focival meccselnének le ... :)
BlancoAgilon38
2022. november 25. 15:16
Jó ez a duma: A katari B-közép. :D Apátok VIP-faszát, gazdag olajosok! Kerüljetek szépen a helyetkre, tevehátú gyökerek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!