Nem lehet nem látni, hogy ez egy elterelő hadművelet

2023. február 23. 06:03

A közmédia olyan képeket közöl a videóiból, amilyeneket a saját médiatörvényük tilt homoszexualitás népszerűsítése címen.

2023. február 23. 06:03
null
Vágó István

„Elgondolkoztató, hogy az utóbbi napokban a közmédia rendszeresen olyan képeket közöl a pedagógiai asszisztens videóiból, amilyeneket a saját médiatörvényük tilt homoszexualitás népszerűsítése címen. Mindeközben a klérus köreiben előfordult, nyilvánvalóan törvénysértő esetekről (pl. Pető Attila vagy Hodász András felháborító történetei) szót sem szól. Nem lehet nem látni, hogy ez egy elterelő hadművelet.”

Nyitókép: Facebook

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dolll
2023. február 25. 14:35
Vágó Pefta elég egyszerűen kezd már gondolkodni. A saját műsorában már lehet, hogy a 10.000 Ft-os kérdést sem tudná...
dragstar
2023. február 24. 07:34
Vágó mikor coming out-tól?
Hangillat
2023. február 23. 22:51
"Nem lehet nem látni, hogy ez egy elterelő hadművelet" Orbán át akarja venni a 'tejhatalmat' magától; a három vírus és az ukrán háborút, földrengést is titokban, ellopott közpénzekből szervezte, a hortobágyi gulyák valójában álcázott négylábú drónok, putyini ukázra várnak.
ebalint
2023. február 23. 18:10
Amilyen átszellemült pofával osztja az " észt ", mintha kedvet kapott volna erre is. Ajánlom a grecit. Csak a klára asszonynak és szűk körének dokumentáljátok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!