Rendkívüli műsorváltozást jelentettek be Suhajda Szilárd emlékére

2023. június 01. 09:56

Az RTL és a TV2 is részt vesz a megemlékezésben.

2023. június 01. 09:56
null

Az elmúlt napok egyik kiemelt témája a magyar sajtóban Suhajda Szilárd tragédiája. A profi hegymászó – a magyarok közül elsőként – oxigénpalack és segítők nélkül akart feljutni a világ legmagasabb pontjára, azonban (a rendelkezésre álló kevés információ alapján) a csúcstámadás napján rossz szakmai döntéseket hozott és eltűnt a Mount Everesten.

Suhajda Szilárd emlékére most szombaton 20 órától a TV2 képernyőre tűzi a 2015-ben bemutatott, Everest című filmet

– írja az origo. A filmet valós események ihlették, amelyben az 1996-os Mount Everest katasztrófában több hegymászó életét vesztette. A Jason Clarke, Josh Brolin, Sam Worthington, Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Emily Watson, Martin Henderson és Michael Kelly főszereplésével készült mozi, két különböző expedíció elképesztő útjának krónikája.

Az RTL is tiszteleg Suhajda előtt: vasárnap 21 órától az Erőss Zsolt és Kiss Péter tragédiájáról szóló Magasságok és mélységek című filmet tűzik műsorra.

Nyitókép: Suhajda Szilárd Facebook-oldala 

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. június 01. 15:29
"Rendkívüli műsorváltozást jelentettek be Suhajda Szilárd emlékére" Ő a XXI. század Antall Józsefe. A békéscsabai 13 vértanú egy személyben.
szintetikus
2023. június 01. 14:34
én nem nézem
Kanóc
2023. június 01. 12:47
Az Everest egy tipikus popcorn mozi, annak is alsókategóriás. Sokkal jobbak: https://www.youtube.com/watch?v=PzOE-d-W2RI https://www.youtube.com/watch?v=jtnqVZEktyg https://www.youtube.com/watch?v=a2Jy2wHnk4E
Igazszó
2023. június 01. 12:24
Az öngyilkosság felettébb költséges és vesződséges formáját választotta a szerencsétlen. Rossz karma, gusztustalan hírveréssel, mert a médiapatkányoknak is élniük kell valamiből. Aki az ilyen - saját családja, utódai sorsát telibeszaró - alakokat példaképnek hazudja, példaképnek gondolja, komoly szellemi és morális kihivásokkal küszködik. Remélem semmiféle állami ellátást nem kap az özvegye. Majd a rituális öngyilkossága szponzorai megfizetik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!