Magyarok tették majdnem tönkre Bissau-Guineát

2012. január 31. 18:15

Az Index szerint lincshangulat alakult ki a Bissau Guineában tartózkodó nagyobb magyar bamakós csapat körül, miután a helyi kormány nem akarta megvenni a kocsijaikat. Végül megvették, de erre elfogyott az ország eurókészlete.

2012. január 31. 18:15

Állami ünnepség keretében fogadta Bissau Guinea kormánya a magyar bamakós versenyzőket vasárnap – írja az Index. A kormány többek között sörrel vendégelte meg a résztvevőket. A portál értesülései szerint az ország miniszterelnök-helyettese bejelentette, hogy az állam megvásárolja az autópark egy részét, de hétfőn a helyi kormányzat képviselője már azt mondta, mégsem tudják megvenni a terepjárókat. Az egyik résztvevő szerint ekkor kitört a botrány, lökdösődésekkel tarkított heves viták zajlottak a magyarok és a kormányzati képviselők között. Az Index úgy tudja: a kormány végül 17 autót megvásárolt, erre viszont elfogyott az állami eurótartalék.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szárnyathy Géza
2012. február 01. 09:04
Ennyit arról, hogy a Bamakó-rally mekkora nagy segítséget jelent a fejlődő Afrikának. Lehet, hogy ők inkább lemondanának erről a nagylelkűségről.
Honfi-fi
2012. február 01. 07:47
Azokat a lelakott bamakós romokat, miért kell megvennie az ottani kormánynak? Ki kötelezhet egy kormányt olyan roncsok megvételére, amilyenek, már az induláskor csodával határosan nem hullanak szét.
L066H
2012. január 31. 20:40
Index, baszki... Azt se hiszem el amit kérdeznek.
freehckr
2012. január 31. 20:34
Nem lehetne ezeket a magyar srácokat az IMF-EU tárgyalásokra delegálni? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!