Putyin közeledne az EU-s országokhoz

2015. december 21. 08:38

Kész együttműködésre és a közös munkára az uniós országokkal Vlagyimir Putyin. Az orosz elnök erről vasárnap esti tévéinterjújában beszélt.

2015. december 21. 08:38

Moszkva kész megújítani együttműködését európai partnereivel – jelentette ki Vlagyimir Putyin az orosz állami televíziónak adott vasárnapi esti interjújában. Az orosz államfő ugyanakkor bírálta az euroatlanti integrációt, szerinte „ezek az országok az óceán túlpartjáról kapják a parancsot”. Putyin úgy véli, hogy az európai országok érdekeltek az Oroszországgal való együttműködésben, mivel több területen közösek a céljaik. Mi készen állunk a közös munkára – fogalmazott az orosz elnök.

Putyin nyilatkozata azt megelőzően hangzott el, hogy hétfőn döntenek az EU-s országok az ukrán válsághoz kapcsoló Oroszország elleni szankciók féléves meghosszabbításáról – közölte az Euronews.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. december 22. 13:53
„...ezek az országok az óceán túlpartjáról kapják a parancsot...” Az usa (az óceán túlpartjáról), milyen eszközökkel éri el a parancsai végrehajtását?
Himalája
2015. december 22. 09:20
"Putyin közeledne az EU-s országokhoz" Az, hogy a nyersanyagban szegény EU közeledjen a nagy orosz szárazföldi szomszédjához mely mindezekkel gazdagon bővelkedik? Ez hallatlan. Az EU-nak inkább egy Euro-Atlanti szerződés járna.
kulalak
2015. december 22. 01:35
"orosz állami televíziónak" ... "bírálta az euroatlanti integrációt, szerinte „ezek az országok az óceán túlpartjáról kapják a parancsot” Divide et impera.:) Csak jelzem: ha nincs USA, az EU tagországok elárulnák egymást pillanatok alatt. Ettől függetlenül a szankciók az EU-nak ártanak leginkább az elszúrt euró miatt.
Brigadéros
2015. december 21. 17:40
Oroszországnak már rég az Európai Unióban kellene lennie!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!