Leépítené az Oroszország elleni szankciókat a bajor CSU

2016. június 21. 08:15

Elege van az Oroszország elleni szankciókból a bajor Keresztényszociális Uniónak (CSU). Szerintük a szankciók nem tarthatnak örökké, és csak ártanak a német és a bajor gazdaságnak is.

2016. június 21. 08:15

A Bajorországot évtizedek óta kormányzó Keresztényszociális Unió (CSU) szerint az Oroszország elleni szankciókat le kell építeni. A német szövetségi CDU testvérpártjaként működő CSU szerint a szankciók nem maradhatnak állandóak, a blokkokban való gondolkodás nem időszerű többé. Úgy látják, az Oroszország elleni szankciók nem csak az orosz, hanem a bajor és a német gazdaságnak is kárt okoznak.

A CSU a bajor gazdasági érdekvédelmi szövetséggel (VBW) való egyeztetések után közölte álláspontját.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
loki00
2016. június 21. 14:02
Ez mind szép és jó, de én még mindig azt látom, hogy ez eu próbál picit egyensúlyozni, nehogy végleg elszakadjon az orosz értékektől (nyersanyag stb). Ez viszont annyiban kimerül, hogy egy-egy nyugati politikus nyilatkozik arról mennyire be kéne szüntetni a szankciókat. Juncker is erről beszélt, Renzi is (ők azért elég "nagy" nevek), aztán nem történik semmi, minden ugyanúgy folytatódik tovább. Igazi farizeus politika. A CSU ugyanezt eljátszotta a menekültválság idején, hang van cselekvés nélkül.
bookmark
2016. június 21. 12:43
Ha a bajorok kitalálták, hogy tudják kijátszani az embargót, szóljanak. Mi addig mindenféle -isztán köztársaságokkal üzletelünk, amik kereskednek az oroszokkal.
Szívemből magyar
2016. június 21. 12:43
Kíváncsi vagyok, őket vajon fogják e ezért bírálni, megkapják e, hogy "szétverték az európai szolidaritást", meg az ilyenkor szokásos blődségeket.
madarasi.abel
2016. június 21. 09:02
Hány százalékos a Paksra felvett orosz hitel? S mennyi a mai piaci kamata az országunknak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!