Holokauszt-témájú műkorcsolya szám az orosz tévében

2016. november 28. 11:55

Sokak szerint ízléstelen volt Tatjána Navka, volt műkorcsolyázó és Andrej Burkovszkij, orosz színész Holokauszt-produkciója. Navka egyébként a Kreml szóvivőjének, Dmitrij Peszkovnak a felesége.

2016. november 28. 11:55

A zsidó népirtás volt az alapja a páros koreográfiának, amit a „Jégkorszak” nevű televíziós műkorcsolyaversenyen adtak elő. „Az élet szép” című olasz Holokauszt-film betétdalára kísérte a jégtáncot, ami egy sortűzzel és a férfi halálával végződött.  

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zazriveczazseni
2016. november 30. 17:57
Újra itt a két szellemi fogyatékos Akitlosz és Gusztáv13.
Apáczai
2016. november 30. 05:25
Azoknak a zsidóknak a leszármazottai ma is toleránsak. De alig akad belőlük pár ezer. A többi utólag megtért kazár, akik túl aarják lihegni a renegátságukat, és ettől olyanok, mint amilyenek, ami miatt világszerte fóbiát keltenek magukkal szemben.
szalard
2016. november 29. 09:23
Elegem volt, hogy minden csapból a holokauszt folyik ki. Fogadni mernék, hogy már volt holokauszt bábszínház, holokauszt opera, holokauszt operett, holokauszt pantomim, természetesen holokauszt balett, holokauszt monodráma, holokauszt rajzfilm, stb. És mi van a Trianonnal? Nem kérem, hogy mindezen műfajokban dolgozzák fel, de legalább egy művészfilmet megérdemelne, nemde?
crydog
2016. november 29. 08:35
Holokauszt - még szép hogy ízléstelen: mint azok akik ebből élnek évtizedek óta..az orosz műkorcsolya pedig világhírű és professzionálisan gyönyörű..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!