Mohamed Szalah nyerte a Puskás Ferenc-díjat

2018. szeptember 24. 21:33

Mohamed Szalah nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizedszer átadott Puskás Ferenc-díjat.

2018. szeptember 24. 21:33

Az egyiptomi Mohamed Szalah nyerte az év legszebb góljáért járó, idén tizedszer átadott Puskás Ferenc-díjat, amelyet hétfőn a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) londoni éves gáláján vehetett át.

A 26 éves játékos a győzelmet érő találatot tavaly decemberben, az Everton elleni bajnokin szerezte: a Premier League gólkirálya a jobb oldalon két védőt is kicselezett, mielőtt a hosszú felső sarokba csavarta a labdát.

A FIFA futballbizottsága által kiválasztott tíz szépségdíjas gólra a szervezet honlapján lehetett szavazni.

(MTI)

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2018. szeptember 25. 12:13
"Mohamed Szalah nyerte a Puskás Ferenc-díjat" - írják. Elnézést, de ez olyan, mintha Albert Einsteinnek adnának egy posztumusz Kossuth-díjat. Vagy nem is tudom. Ha mondjuk Messit egy "Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért Sport Tagozata" elismerésben részesítenék. (Bocs, ezt találtam a neten.) Nem kérdőjelezem meg Puskás zsenialitását, de vhogy a múlt ködéből ez olyan orbáni kisebbségi érzésen alapuló önajnározásnak tűnik...
Royce2.0
2018. szeptember 25. 11:31
megérdemelte a díjat. egyébként találkoztam az idén egy névrokonával, aki bielefeldi születésű. ha csak hallod németül beszélni, nem mondanád meg, hogy nigga, raszta hajú, és Mohamed a neve :))) nos, az ilyenekkel semmi probléma. ám sajnos, csak szabályerősítő kivétel... ****** BL-döntő, megvan még? Szalah viszonylag hamar lesérült ugye, és cserével kiállt. Előtte azon vicczelődtünk a haversráccal, hogy vele szemben a kapuban Jesus Navas, és vajon milyen szalagcímeket generál mindez másnapra: "Jézus kivédte Mohamed szemit" vagy 'Mohamed bevette Jézus kapuját" ? :DDD
még fokozza
2018. szeptember 24. 22:16
Sok Mohamedre lenne szüksége Magyarországnak.
Babivadász
2018. szeptember 24. 22:11
Soros edzette
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!