Zárt kapus lesz a bolgár-magyar mérkőzés

2020. március 09. 15:44

A bolgár kormány még visszavonhatja döntését.

2020. március 09. 15:44

A jelenlegi állás szerint a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezik meg március 26-án a Bulgária-Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőt.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Twitter-oldala hétfőn arról számolt be, hogy a bolgár kormány döntése értelmében az országban határozatlan ideig zárt kapuk mögött játszanak minden mérkőzést, ennek pedig hatálya alá esik ez az összecsapás is. Az MLSZ ugyanakkor hozzáteszi: a március 26-i időpontig a bolgár kormány bármikor módosíthatja döntését.

A bolgárok elleni találkozót a Vaszil Levszki Nemzeti Stadionban magyar idő szerint 20.45-kor rendezik, találkozóra már minden vendégbelépő gazdára talált.

Marco Rossi szövetségi kapitány a tervek szerint jövő hétfőn hirdeti ki keretét. A magyar válogatott, amely négy éve pótselejtezőn harcolta ki az Eb-részvételt, győzelme esetén a Puskás Arénában fogadja az Izland-Románia párharc továbbjutóját. A második összecsapás győztese kijut a nyári kontinensviadalra, amelynek egyik helyszíne Budapest lesz.

(MTI)

(A kép forrása: promenad.hu)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2020. március 09. 23:34
Lehet, hogy hónapokig tart a járvány.
még fokozza
2020. március 09. 21:41
A szotyola köpködést is betilthatnák.
Palotás
2020. március 09. 19:25
Bulgàriàban hivatalosan még csak 4 fertözött van. Ha ez lenne az igazsàg, akkor érthetetlen, miért kellene zàrt kapus meccset jàtszani?! Persze màrcius 26. még messze van, de "mégis, kinek az élete" forog kockàn jelenleg?
Belakiss
2020. március 09. 17:21
Két darab kétballábas csapat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!